BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 30, 2010

hapdet lah sangat !!

 
hellooo world !! miss me ?? hikhik :P
i kat ofis yang sejuk sampai nak beku otak ni hah.
serius tak tipu.



ESOK CUTI YEAY !!
 *a special congratulations to Malaysian football team for their meaningful achievement in Piala AFF Suzuki 2010. korang da bomb lah !!*



macam takde beza jep sebenarnye cuti or tak cuti.
heh.


tapi at least i boleh tido semula lepas kemas umah pagi esok. 
gembira sungguh !!
DAAANNN boleh la i tido lambat malam nanti.
sebelom tu kene bayar bil broadband dulu ye~


 
oh lupa pulak.
minggu depan dah sebok dengan Registration Week.
KPTM Batu Pahat akan menerima pelajar baru dan juga pelajar lama.
kami dah dapat senarai tugasan untuk hari-hari berkenaan.
selamat berjuang kawan-kawan. 
masa untuk goyang kaki tengok movie dan layan fb sampai muntah serta mengumpat tak ingat dosa dah nak abis.
pasni kite start bebel bebel dalam kelas semula ye :)



 LET'S GET INTO BUSINESS !!


1 tukang tilik:

Watanabe Ryu said...

ha ah... cuti nk abis