BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, August 14, 2011

ngeh ngeh~

situasi : dalam kereta BARU angah :P on the way balik rumah selepas jalan jalan kat bazar ramadhan BP Walk. tak beli apepon, sesuatu yang boleh dibanggakan yeay :))) perbualan antara aku & atin, adik bongsu, jarak umur kami 10 tahun:


aku : nak teka teki tak?
atin : ape?
aku : banyak banyak kuda, kuda ape paling panjang?
atin : kujang? *we are burst into laugh when atin answered this HAHAHA!
aku : apesal pulak?
atin : eh salah, kurafah!
aku : HAHAHA! mane ade binatang macam tu!
atin : abistu?
aku : hadoyaiii lain kali jangan mengarut. sengal tauuu HAHA!
atin : jawapan!
aku : bla bla bla bla *jawapan dirahsiakan, cari sendiri :P


kujang is for kuda yang panjang, kurafah is hybrid types of animal where zirafah and kuda combined. atin atin. apelah yang dia fikir agaknya. anyhow, terima kasih sebab layan along main teka teki. angah kau tu diam je sebab dia fed-up, dia tak penah betol kalau jawab teka teki yang along bagi walaupon jawapan dia tepat. eh suka hati aku la kan, aku yang bagi teka teki, so aku yang decide sama ada jawapan betol or tak lalalalalaaaaa~


haaa ni ade 1 teka teki, banyak banyak tali, tali ape tak boleh dilihat? selamat mencuba yawww :)

2 tukang tilik:

Dunia Landax said...

ok,tali silaturrahim =)

kuda panjang = kereta kuda..eh?salah2..err..entah

RAIFANA ABDULLAH said...

jawapan boleh diterima :) kuda tu salah!