BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, March 22, 2009

School Holiday

cuti skolah dh start sabtu mggu lps, tp kami sekeluarga baru nk g bercuti mggu ni sbb menunggu permata kesayangan mak & ayah pulang dr Perak...bla bla bla...so destinasi percutian kami adalah A Famosa Water World Melaka...sblum ni, angah & iwan je yg pnah g tmpt ni...so kami dh dpt bygkan camne suasananye nnt...spt yg digambarkan...ia adalah tempat utk bermandi manda...xla teruja sgt...tp bile dh masuk dlm air tuh...perasaan x terkawal...haha...apepun i have a very great time there~

~bersama mak terchenta...ngah tggu ayah bli tiket~

~gelang ni wajib pakai ye...~

pastu kami g taman buaya plak...dh lain tau tmpt ni...x ingt bile last time i went to that place...cam jakon pn ade...huhu...mula2 cam x logik je nk g taman buaya, tp perasaan jd lain bile g ngan family ni...mengimbas kenangan lame...serius seronok...!!!

~iwan,berani la tu kononnya...menyampah...!!!haha...~

percutian kami diakhiri dgn having dinner at umbai...eating seafood...segala jenis hidupan laut ade atas meja kami...mmg puas la mkn...nyum2~

dh abis mkn, kami pn bertolak balik ke BP...good bye melaka...walaupun penat, i enjoyed every moment we've spent together...sesekali berkumpul camni, setiap saat harus dihargai...love the Abdullah's much...!!!

~iwan + amir + along + angah + atin = the Abdullah's~

11 tukang tilik:

H.A.K.E.E.M said...

wah best....saye pown nak gi bercuti ngan family gak...

nak blk Klang lah!!!!

..:::R A I F A N A:::.. said...

huhu...dh2...g balik klang sane...jgn nangis eh...=P

~PrInCeSs DiARy~ said...

pic kite 5 bradik yg kat water world tu naper xletak? kan cantik..

..:::R A I F A N A:::.. said...

ala angah...jauh la gmbr tu...lgpun nmpk angah "comel" sgt...hahahaha...!!!

~PrInCeSs DiARy~ said...

yejer.. ok la tu cute per.. hahaha..

ima said...

alahai...bestnye!!!
nak join gak!!!

tp kang kena tuka la plak kan...
from "The Abdullah's" ke "The Hasbu-Abdu-llah's"

hehe~

ima said...

sambil bersukaria, sambil wat marketing KPTM ye kak??

hehe~

bwk beg KPTM tuh! semangat rai!
KPTM BOLEH!

..:::R A I F A N A:::.. said...

ima : huhu...the lah's sudeyh...beg tu kebetulan ade dlm kete...so gune je ape yg ade...apepun, KPTM mmg HEBAT!!!

dFadz said...

patutlah beg marketing aku kat opis takde rupanya di bawa ke Afamosa, hmmm bukan ke kena bagi kat konselor sekolah beg tu

anyway we deserve a nice vacation after berhempas pulas pulun sakan lecturing, but hope collage will give us an ample space to relax, ari ni meeting mcm2 cerita la kolej ko ni....

dFadz said...

oh lupa la rai, yg the Abdullah's tu , pernah tgk cerita 3 Abdul

..:::R A I F A N A:::.. said...

replying for dfadz:
btul tu en.zurai...wlaupun sy dh dewasa...tetap nk main air lg...mengalahkan adik2...huhu...mmg release tension lah...

beg yg kene bg kaunselor bukn warne oren ke?silap eh...=P

about meeting tu...25 kredit hours...wait & see...hah...

np ngan cite 3 abdul???xphm...