BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 24, 2009

celebration day y'all!~

eh korang...oi oi oi korang.hehe.nak tau tak.i ade adik amek result PMR arini.hehe.i gumbira tau sebab dia dapat A untuk semua 8 subjek.maknenye adik i dapat 8A!suke suke~

walaupon pada mulanye i tak yakin langsung dia boleh dapat semua A.sebabnye dia ni asyiklah melayan internet, game dan awek kesayangan [awek ni pon dapat 8A.baguslah.dah lepas 1 syarat.heh].haih kecik-kecik sudah gatal.tak tau ikut perangai sape.tapi ade 1 perkara yang boleh buat i percaya kat dia ni adalah dia memang rajin belajar.kalau dia dah start nyanyi kuat-kuat dalam bilik tu maknenye JANGAN KACAU!AMIR NGAH BELAJAR NIH!ok ok.along paham dan tak penah kacau pon~


****AMIR****


amir nak hadiah ke?rasenye dah dapat awal tahun aritu kan?sebiji bola sepak...kan?kan?kan?along belikan sebab nak amir dapat 8A.ingat janji kite?kalau amir tak dapat 8A, amir kene bayar semula harga bola tu double.kaya lah i y'all.tapi amir dah dapat 8A, so bola tu kira hadiah la eh.tahniah amir.i'm proud of you.lalalalalaaaaa~

our parents celebrating their 28th anniversary today.amir celebrating his 8As.so today i umumkan sebagai celebration day.hehe sesuka hati i je kan. so i nak pilih tarikh ni jadi tarikh kawen i lah, boleh tak?ok takde kaitan.bye~



6 tukang tilik:

tinta syifa said...

pergh..tahniah..tahniah..

ima said...

hoho. muke same ngan along dia la.
tahniah amir!!

sebiji bola je? amir tak kisah? suci nye...

H.A.K.E.E.M said...

Amir hensem!!! eh...Amir tahniah!!

RAIFANA ABDULLAH said...

tinta syifa = tq =)

ima = cukup la tuh.kalau ditanye nnt, tak mampu along dia nak bagi.heh~

hakeem = akak amir cantik tak?

H.A.K.E.E.M said...

kakak amir kacak~

RAIFANA ABDULLAH said...

hakeem = saranghea!!! hahah =P