BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, October 26, 2010

dua !!

sila cari persamaan antara gambar-gambar di bawah. cepat cepat. 2 minit diberikan !!

 from left, nadia+me+mimi+ima. gambar ni masa Bowling Tournament anjuran pelajar-pelajar semester 2 untuk CS Project mereka. kami hadir memberi sokongan dan sekaligus mengambil bahagian. tak kesah lah masuk longkang ke *tu ima je haha*, tak jatuh pin ke, tak strike sekalipon, layan je. yang penting kami enjoy !!


 me and ima. kat wedding hanis & sha. both are our office-mates. jodoh mereka di KPTM Batu Pahat :) sekarang ni dah hampir 6 bulan mereka mendirikan rumahtangga. bila nak ada baby ni korang? hikhik :P


 aza+mimi+me+ima. masa ni kat port dickson. kami join staff day KPTM. syiokkk woh !! makanan banyak, buat aktiviti sendiri, takyah fikir pasal keje dan boleh cuci mata. seronok kan? :P


 intan+me+mimi at ima's engagement day. memang kami bertiga janji nak pakai baju pink :) antara kami bertiga, intan dah tunang, mimi coming soon, saya? takyah tunang lah, nikah je terus. gedik !! HAHA !!


 mimi+nadia+sha+me. kami main badminton setiap isnin malam selasa. ni je lah masa yang ada untuk bersenam mengeluarkan peluh. siang kami kerja, weekend dah sebok ngan family, suami, boifren masing-masing *ehem* tapi dah hampir 2 bulan tak main badminton sama-sama. insya-Allah isnin depan aktif semula :)


nadia+mimi+wandi+intan+dyana+me at the front :) masa ni mula-mula pakai baju korporat KPTM. cantik tak? baju ni dipakai setiap selasa. sekarang dah malas nak pakai sebab saya dah makin chubby. lalalalalaaaa~



eh dah dapat cari persamaan gambar-gambar ni semua? ish lambat lah korang ni. hehe. takpelah, biar saya je bagitahu ape persamaannya. korang perhatikan tangan saya dikesemua gambar ni. saya tunjuk dua jari kan? itu bermakna saya dan boifren sudah dua tahun bercinta berkasih sayang !!



boifren, since 25th October 2008 untill yesterday, 25th October 2010 and ahead, saya tak akan pernah berhenti menyayangi awak. terima kasih kerana menjadi sebahagian dari hidup saya juga. saya sangat menghargai segalanya. susah senang selama 2 tahun ni sangat berbaloi. saya mintak maaf atas segala kekurangan diri saya. saya tak sabar untuk mengharungi hidup ni bersama awak untuk beberapa tahun yang mendatang. i love you bb, i will always love you~


 saya cinta awak AHMAD NUR HAKEEM !!



oh 1 lagi, last weekend was superb amazing. thank you much dear :)


8 tukang tilik:

encHIx laNDax said...

happy anyverserry(err..camni ke eje?) miss~heee

RAIFANA ABDULLAH said...

anniversary lah farhan :)

terima kasih ye!

Anonymous said...

oh.kalau dah sebelas tahun takkan nak tunjuk sebelas?

miMOs said...

ayok akim.
kantoi kau honeymoon kt pd ngan sapa...
neway,sowy nyibok sini.

H.A.K.E.E.M said...

sape yg x perasan 2 jari konon tunjuk 'peace' tp rupenye tanda couple 2 tahun???

RAIFANA ABDULLAH said...

cik anon = akan difikirkan cara nak tunjuk 11 tu okeh :)

mimos = kawan akem kan? takpe, menyeboklah selalu :)

boifren = emh sy kurg paham ape yg awk cuba sampaikan nih :P

H.A.K.E.E.M said...

aimy: ko xyah nak menyibuk kat blog org ah..heh.
cupcake: mgkn awk nak kene dgr secara live baru awk leh paham..

RAIFANA ABDULLAH said...

boifren = biarlah kwn awk tu eh :)

nnt ada masa kite borak okeh.