BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, October 12, 2010

uhuk uhuk~

kemaluan eh kemahuan *wink wink* untuk update blog sangat tinggi. tetapi saya sangat sibuk tau. sekarang sedang gigih abiskan syllabus. tinggal 2 minggu sebelom final exam. huh~


hari ni kelas agak penuh maka penat. mengadap buku dari malam semalam ke pagi ni sampai tengahari macam aku pulak yang nak exam. tiring~but i have to be strong for the sake of my students kan? gigih gigih!

dalam kepenatan tu, tergerak jugak nak susun segala file yang bersepah kat komputer nih. lagu-lagu, gambar-gambar, nota-nota, semuanya sudah disusun mengikut kategori yang sepatutnya. paling suka apabila susun gambar. boleh mengimbas kenangan. huhu~tetiba terjumpa ini : 

tetiba rasa sangat sweet. both of us. SILA GELI *haha*


kalau tak silap, gambar ni 2 tahun lepas. masa mula-mula pandai dating luar batu pahat. haha. giler gigih naik bas same-same ke KL pastu naik tren menuju ke KLCC. mahu lagi kenangan begitu !!





boifren, I LOVE YOU !!

4 tukang tilik:

❤gadiest ❤ said...

miss..anda nampak sgt kurus~
i loike..:D

ima said...

2tahun lepas? kenapa u nampak mcm gadis tingkatan tiga? haha

Fara Pearce said...

haha . eleyhhh miss ima ta mcm budak standart 6 pulak kan ? hahah :D
kemain lagi miss rai pic GELIGELI~ hehe :D

RAIFANA ABDULLAH said...

jannah = kan? skang dah gemok!

ima = org kan awet muda. lala~

fara = geli lah. memang suruh geli pon. hehe :P