BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, February 14, 2011

vroom vroom !!

kadar excited sangat tinggi untuk post entry walaupon banyakkk sangat kerja nak buat. hehe. relax ah. jap lagi sambung eh :) 



kenape excited sangat tinggi ??



haaa meh nak kecoh. 



weekend lepas jumpe amad sayang !! ok tu excited pertama. excited kedua adalah dapat jacket kulit kaler brown yang sangat murah dan excited ketiga, dapat naik fz bersama amad sayang !!



itupon excited ke ?? biar aku saje yang tahu perasaan itu. huhuuu~



macam bersepah pulak entry nih. hal ini disebabkan kadar excited yang sangat tinggi lalu tak tahu nak susun ayat bagaimana. hahaha. ok ok. let's start it all over again. shall we ?




have i ever told you that i really extremely crazily fall in love with speed? kalau belom tahu, sila noted. kalau dah tahu, baguslah :) nasib baik negara kita ni ade undang-undang tentang had kelajuan bagai. kalau tak, sure aku lenjan je myvi aku tuh 160km/j. tapi minat pada kelajuan diaplikasikan kepada game yang berunsur kelajuan je. takleh nak apply kat jalanraya.  aku sayang duit, maka aku akan pandu ikut had kelajuan yang ditetapkan. tak mahu bayar saman maaa. tak tido malam nanti. penah gak kene saman ngan polis sebab park kereta kat line kuning. padan muka aku. serius tak tenang. heh.



once upon a time, amad sayang bagitahu nak beli superbike. mulut aku mengomel cakap kat amad sayang, "tak perlu eh bb. beli kereta besar je". tapi dalam hati aku mengomel jugak cakap, "yes! that's what i want dear. beli je beli je. kereta besar pon beli jugak :P". akhirnya amad sayang beli fz. tengok gambar di bawah :






suka tauwww !! pastu kan, weekend lepas dapat naik fz nih merempuh *perkataan harus superb ye* bandaraya KL. seronok woh wa cakap sama lu orang semua. lajuuuuu beb !! tak hengat dah shawl aku sepah sepah sebab fz tu dilenjan laju dan semakin serabut shawl aku sebab tak pakai jaket. maka singgah shopping complex beli jaket jap. heee :P pastu sambung merempuh bandaraya KL lagi dan lagi. gembirenyeeeeeeeeee !!



amad sayang bimbang aku tak suka naik fz. amad sayang berkata, "kalau naik motor ni, lalu tepi lori sampah, bau busuk". dah betul lah tu, takkan bau harum semerbak pulak. pastu amad sayang berkata lagi, "panas kan naik motor?" betul lagi, sure lah panas. matahari atas kepala kot. amad bimbang aku tak selesa dengan keadaan sebegitu. SESUNGGUHNYA, SAYA SANGAT TAK KESAH !! persetankan semuanya. malahan, saya sangat suka tau. awak pemandu berhemah so saya rasa selamat je. awak buat corner baring pon saya ok je :P jangan bimbang eh amad. saya akan sentiasa begini sampai bila bila. saya akan sentiasa seronok naik fz awak tu because i really extremely crazily fall in love with speed and i also really extremely crazily fall in love with you, even more !!



taip pon dah laju je. excited punye pasal. haha. oklah. nak sambung merempuh kerja kerja ofis yang menimbun ni pulak. babai y'all~peace :)


10 tukang tilik:

keyah said...

wah miss. sonoknye !
huhh jeles sbntar ngn miss sbb sy dh xlme x pat jmpe buah ati pengarang jntg. huhu.

RAIFANA ABDULLAH said...

jarang sgt kami dating tau. sebulan, dua bulan baru dapat jumpe. huuu~

cik ewun said...

hahah tergelak terburai saya miss ;D

besh nya lahai! mmg miss nmpak exited gler kikiki ^_^

RAIFANA ABDULLAH said...

haha!! kan? baguslah awk nampak sy excited. serius teruja tau!!!

ima said...

wahhh! bestnya! dah lama tak naik motor.
mana jaket kulitnya? nak tengok! nak tengok!
rabu nanti pakai gi kelas ye.

RAIFANA ABDULLAH said...

ima = best sangat sangat !!!
jaket kulit tu kat umah. nnt la org show off. hehe :P

♥cik liyana's nuri♥ said...

pehh, org minat gila jaket kulit wana coklat cair. showw off lah miss. hehe

RAIFANA ABDULLAH said...

sy punye kaler dark brown. nnt sy buat entry khas tentang jaket kulit tu eh :)

keyah said...

sy kne mnahan rindu for 7 months !

btw, miss nk jmpe amad leh bwk sy skali, dorg 1 bumbung je. :)

RAIFANA ABDULLAH said...

boleh je~insya-Allah :)