BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, February 09, 2010

apa sudah jadi?

OMG! dah lame sangat tak me-update blog nih.takde la busy mane pon.ntah eh.kurang mood kot.so sekarang ade mase lapang sedikit, terase nak bagitau dunia perihal semasa diri ini.eheh~


mari mulakan cerita dengan hal rumahku-keluargaku-syurgaku.adik ke-4 kesayangan is no longer at home.he is away from home now.he is 3hours journey from home.he is at SEKOLAH MENENGAH SAINS KOTA TINGGI y'all! ape amir buat kat sane? saje je nak dok jauh ngan umah.heh.actually he's been offered to futher his study at boarding school because of his 8 A's PMR result.dah seminggu pon amir kat sane.terbayang-bayang amir dok depan TV sambil makan.terbayang-bayang suara amir kacau angah.terbayang-bayang amir gadoh ngan atin.terbayang-bayang amir mintak amek balik sekolah sebab ade latihan sukan.rindu wok!!! so aku dah pon pergi melawat amir last saturday. JAAAAAUUUUUH bangat sekolah tuh.pasni aku akan berfikir banyak kali kalau nak g hari terbuka amir.haih.macam takde pekan langsung.kesian gak adik aku yang sorang nih.tapi melihatkan dia selesa dan riang di sane, aku turut senang hati.yang penting dia belajar dengan tekun dan mencapai cita-cita yang diimpikan.all the best amir!~


about ofisku pulak, everything is just fine.makin menarik je subjek NC nih.cable tu cable ni.hehe.subjek SF pulak, emh ntah eh.subjek ni kene rajin membaca.susahnye nak bagi students paham what is really happen inside the computer.takpe takpe.aku akan cuba sedaya-upaya untuk bagi students suka subjek teori nih.takde pilihan lain dah.dorang kene gak exam final nanti.heh.kawan-kawan ofis pon sihat-sihat je.yang menjadi "in-thing" sekarang adalah PERTUNANGAN.orang ni nak tunang.orang tu nak tunang.wah best best.tak sabar nih nak melaram g majlis tunang dorang.baju pon dah tempah 4 pasang.huhu.lebih-lebih plak kan kau ni rai.takde maknenye.aku pakai je baju ape yang ade.sebab kene relax kalau nak beli ape-ape sekarang nih.kene sabar dan jangan excited sangat.ingat pesanan orang tersayang.paham??? apepon, tunggu update untuk majlis-majlis berkenaan okeh!~


now tentang diri sendiri.emh let's see, takde ape yang berubah.biase je.mungkin makin gemok sahaja.pastu asyik sakit kepala.demam minggu lepas tak baik lagi kot.nak buat ape-ape pon kurang mood.nak mengajar dalam class pon tak boleh concentrate sangat.tapi aku tak boleh la nak tunjuk yang aku ni sakit dan lemah je.nanti aku sendiri yang mengade-ngade.so aku buat-buat macam tak sakit.mak pon tak percaya aku demam until aku g klinik dan dapat medical certificate.terer je bile suh berlakon tak sakit nih.i'm a strong woman tau.about my arjuna tercinta, he is fine.away at KL.doing his "thing".facebook, skype, calling, messaging menjadi penghubung antara kami.i'm ok with it.rindu tu sangat pasti.but i believe, ade je mase untuk kami berjumpe.kan my love? i hope everything will be going just fine between us.i love you more than you can imagine!~


setakat ni je untuk post kali nih.terlalu banyak perkara nak kecoh-kecoh.eheh.later la eh.BABAI!~



5 tukang tilik:

H.A.K.E.E.M said...

betol tu kate arjuna,

kalo nak membeli jgn excited sgt....bersabar dlu, x lari kemana pown bnd tu.

encHIx laNDax said...

agak lama ye miss menyepi di perkarangan blog ni??bru ku tahu miss yg nmpak kewl sedang dilanda pennyakit..hehehe...

RAIFANA ABDULLAH said...

hakeem = ye lah.sy ikut kate arjuna tu.weks!

farhan = baru tau ke?sy sakit kepala.awak apehal x dtg klas???

encHIx laNDax said...

huhuhu...claz??
overslept..hehek..cowi....

Amanda Eltiqaz said...

4 pasang? wah..mengalahkan petunang..haha! selamat bergaya dgn baju2 tersebut ^^