BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, February 23, 2010

teringin nak gantikan jimmy stanley yezzaaaaa!~

hahah.harus mulakan entry dengan ketawa sebegitu.lebih baik jika ketawa lebih kuat untuk menarik perhatian orang sekeliling anda.ngeh.last nite after borak-borak ngan kekasih hati, tetibe aku asyik nak gelak sebab teringat yg arjuna selalu layan kalau aku main game.hahah.tengok tengok.gelak lagi.game ni arjuna kate sebagai "kuiz bodoh".kejam kan beliau.apepon, dia masih layaaaaaan.terima kasih eh kekasih.awk memang best ah!


this is how the "kuiz bodoh" dimainkan.ade sorang tukang tanye dan sorang tukang jawab.pastu, si tukang tanye ni akan lakarkan ape saje objek di udara.paham tak?tak kesah la nak buat bentuk ape pon.pastu suh si tukang jawab ni teka ape yang dilakarkan.contoh :

teka ape gambar ni?the tricky part comes when the answers can be anything.arjuna selalu tak dapat teka.kalau betul pon jawapan dia, aku salahkan je.hahahah.rindunye nak main game ni.bile nak jumpe lagi ni arjuna???saya ade soalan baru untuk awak =P


ok.setakat tu je untuk kali ni.berjumpa lagi dilain masa.yezzaaaaa!~




5 tukang tilik:

H.A.K.E.E.M said...

kalo buat gameshow pown jgn harap leh dpt rating tggi game ni....heh

RAIFANA ABDULLAH said...

hehe.jeles!

joyahLisa said...

jimmy shanley la miss..aiyoo

Amy said...

I appreciate your PO very much the picture with the article. Continues to refuel!!

whisperingmoment said...

haha fana2..awk main2 la ngn arjuna awk tuh..