BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, May 31, 2010

banyak hal pon masih sempat buat entry kat blog~

wallaweh.my addiction to internet has been expanded to this BRAIN GAME.it is shared by a friend of mine via facebook.it's like, "SESAPEPON JANGAN KACAU AKU SEBAB NAK MAIN GAME PENTING UNTUK TUMBESARAN OTAK!" ahahahahah.gian you tau tak!from one game to another.but my most preferred game is THIS <-- click lah untuk mencuba.best woooh!!!


amek kau.berselerak macam ape je kan.pastu korang kene susun supaya setiap hujung paip tu ade jalan mati.konon-konon taknak bagi air tu melimpah.mula-mula macam susah gak.tapi aku ni kalau dah tercabar, memang akan cube sampai boleh selesaikan.gigih mencuba sehingga berjaya.rupa-rupanya SANGAT SENANG."BOO!!!" pada sape yang tak reti selesaikan.jom lihat gambar di bawah:


tadaaa.tidak bersepah lagi.tiiing *ade bintang gemerlapan* maka markah anda akan bertambah sebanyak 25 setiap kali dapat selesaikan.setakat ni markah aku dah 1000.main sejak pagi semalam, malam tadi.jap lagi nak sambung lagi.weeehuuuuu!~


actually i've started to play online game since my house have internet connection.huhuh.i'm searching for this kind of brain games.i've play SUDOKU, CROSS-WORDS and many other games.seronok menguji minda dan aku tak pernah bosan pon.i also play RUBIK CUBE.best jugak tau.setakat ni boleh buat 2minit30saat paling laju.weee~


orait y'all.that's what i wanna share for this entry.kesimpulannya *perlu ada ye kawan-kawan* gunakan internet sebaiknya.jangan nak tengok benda tak senonoh jek.ish ish ish.till then, babai~




6 tukang tilik:

encHIx laNDax said...

wah~pndai gak miss men rubic cube aekk??

RAIFANA ABDULLAH said...

mestilah.bam & muiz penah tgk sy main rubik cube tuh.hehe =)

Muhd Hanis said...

bebudak oku jer men game mcm tu..pheww~~

RAIFANA ABDULLAH said...

hanis = diam ah!

H.A.K.E.E.M said...

aik....cam kenal je game ni dikongsi oleh sape...heh~

RAIFANA ABDULLAH said...

amad = ntah.tak kenal~