BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, May 05, 2010

ketawa guling-guling!!!

jalan-jalan kat salah sebuah pusat membeli-belah terkemuka di Batu Pahat ni *gila ah* membawa aku kepada 1 penemuan baru.lihat nih :



ape yang tak kena kat banner ni?perasan tak?heheh.sesape yang perasan tu baguslah.anda memang seorang yang bermata menggoda.eh tak tak tak.maksud saya mata yang tajam.kepada sesape yang masih tak nampak, meh aku tonyoh muka korang kat banner nih.woh woh woh ganas disitu.sabar rai.tu hah.tu la.yang ituuuuu!nampak dah?haih menyampah pon ade kat orang yang lembab nih.sekeh mau?!!??!ok ok sori.terkasar.emo lagi.tak bagus lah rai.heh.


can everyone see the word REBORING there???kalau tak salah la kan, REBORING bermaksud bosan semula.emmmh apekah?untuk proses BOSAN SEMULA kene bayar sampai RM80?!!?!omg omg omg.apekah semua ni!nak tergelak besar gak mase mula-mula perasan perkataan REBORING tuh.sebenarnye nak tulis REBONDING kan.adoyaiii sampai camtu sekali misspelling ni nyah oooiiiii.tak rela mak nak ketawa besar lagi.hopefully tuan kedai ni cepat-cepat tukar banner lain.bagi aku, kesalahan major ni der.jangan amek mudah je.ataupon memang betul REBORING yang dimaksudkan???huhuhuuuuuu~


3 tukang tilik:

pakcikLie said...

salam Rai, jgn sampai guling2 nt org snap plak foto awk kat situ...
kesalahan biasa tu..nak cepat punya pasal sbb tak sabar2 nak promosi agaknya.

Zuraidin said...

iklan tu memang betul ejaannya, pakej tu akan buat treatment n cut rambut, tapi dia akan buat tahap boring giler, lepas tu kalau dah tak boring, dia akan boring kan balik ....tu yg di maksudkan dgn 'reboring'

liennasts said...

first2 aku tengok gambo ni aku dah perasan word tu.. (kira aku ni tergolong dalam mereka2 yg bermata pisau lah erk?). Hish.. apa da.. agaknya malas nak repair balik ler tu..