BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, November 05, 2010

kerana ku sayang dia.

i just came back from visiting ayah sayang. pouring some love to the only mark that bring so much thoughts to him. slowly his lost make me stronger than before, that’s for sure. ayah, along tak nangis kat kubur ayah hari ni :)

for not to miss ayah badly, i open my netbook and surfing internet. take a quick look at facebook and planning to write something here. entah macam mana, termeleret pulak sampai youtube. tetiba jumpa lagu ni :


berjuraian air mata mengalir wok. ingatan kat ayah makin kuat pulak. haih~padan muka kau. sape suruh search “AGNES MONICA”. pegi amek bantal layan perasaan sane!


deep inside, saya tak sekuat yang disangkakan. tengoklah sekarang ni, saya sedang mengingati ayah. sudah pastilah air mata keluar tak henti. oh rai rai~
i really want people to understand me well. I know i can’t get that but please don’t start any mess with me, OK? Good then.


kadang-kadang, untuk jadi tabah, saya tak sedar saya mengasari orang yang saya sayang. saya takde niat untuk berbuat demikian, mungkin suara tegas saya disalah-ertikan. maaf mak. along tak sengaja. along cuma ingatkan mak untuk bersama-sama kuat dengan along.  there’s a lot to go through without ayah. along akan uruskan semua hal ayah dengan baik. Mak jangan risau tau. Tuhan sentiasa menguji hamba-Nya supaya kita tak leka. sematkan itu dalam fikiran. tabah ye mak :)


ok lah. saya nak keluar, ada urusan yang harus diselesaikan. layan lagu ni eh. ayah pernah bagi lagu ni untuk mak.


Bye~assalamualaikum.

2 tukang tilik:

alin said...

be strong gurl!

Muhd Hanis said...

ish2..bawak bersabaq yer..tgh sedih jgk ni sbb arsenal kalah huhu