BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 14, 2011

gembira.

petang semalam, sementara menunggu nak abis waktu keje, ANA, one of my bestfriend kat USM tegur kat chat fb. no spesific purpose. just nak borak-borak kosong. latest news about ana nih, she's engaged. aku tak kenal sangat tunang ana tu. tak berpeluang lagi nak busybody. heh~anyway, this is what ana asked me at the first place: *abaikan line purple dan bintik bintik hijau tuh. hiasan semata*



yup, ana tanye aku bile nak tunang? ape yang aku respon kat ana? 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
biarlah rahsia~


kami juga sempat bercerita tentang kawan-kawan yang lain. alhamdulillah, semuanya sudah ada hidup masing-masing dan masih merancang untuk masa depan yang lebih baik. 

 from left : jijah + me + ana + ainy + ila + zimah~mase ni kami menyambut raya korban di perantauan. menagih simpati kawan-kawan kat penang nak makan sedap dipagi raya. haha. giler tak malu. terima kasih diucapkan kepada kirah yang sudi melayan kami. rumah kirah kat gelugor je. dekat sangat ngan USM. dapat la makan mee udang. nyum nyum !! among us, zimah dah kawen. ana dah tunang dan bakal kawen jun 2012. ainy and ila sedang merancang sesuatu yang baik tahun ini. jijah masih bersama hilmi tersayang beliau :) all the best for your relationship girls. hip hip hoorayyy !!! *tetibe*


 from left : wani + me + iman~kat toilet Queensbay Mall. biaselah, zaman tangkap gambar dalam toilet. sekarang tak buat dah. heh. mereka berdua ni adalah antara kawan baik aku masa kat USM. kami amek majoring yang same. so kebanyakan kelas kami adalah same. wani dah kawen lebih kurang 2 tahun lepas. wani orang klang. dok rantau panjang. alhamdulillah, aku dapat hadir ke majlis bersejarah beliau. now wani sedang pregnant. TAHNIAH WANI !! iman pulak, emh i'm not so sure. nanti i buzz dia eh :)



haha. terasa nak gelak je kalau tengok gambar ni. entah mane mane la air terjun kami jumpe kat penang tuh. bantai layan mandi manda kat situ. pastu gatal-gatal sebab ade ulat. GELIII !! tak cukup mandi manda kat sini, kami terjah miami beach pulak. haaa hangpa semua jangan tak caya, kat penang ade miami beach woooh. heheee~oh nak kenalkan seorang lagi kawan baik kat USM dulu, tu hah, yang pakai t-shirt kaler oren tu. beliau adalah team-mate mase buat final project. ape eh name project kite kak ajri? lupa sudah. huhuuu~kak ajri ni sedang keje kat USM. setia nooo kat USM. hip hip hoorayyy !!! *tetibe lagi*


gambar ni saje je letak sebab nampak aku kurus. hahah. memang kurus pon mase ni. i lost 11kg !! sekarang dah dapat semula 11kg tu. malas ah nak diet. bluekkk !!!



rinduuu la zaman belajar. the best part ever in my life. i'm looking forward to study again. nak naikkan taraf pendidikan. bagus kan? pray for me y'all :) until then, babai~!!



7 tukang tilik:

Muhd Hanis said...

last picture tu mcm super duper impose jer..xlogik! hahaha

RAIFANA ABDULLAH said...

apesal nis? tak caya eh org kurus??? takde maknenye org nak super duper impose kan gambar tuh !!

Muhd Hanis said...
This comment has been removed by the author.
RAIFANA ABDULLAH said...

takmau ah.

Muhd Hanis said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Raiiiiiiiiiiii...mis u soo much....

windu nyer zmn nie...

Anonymous said...

Raaaaaaaaaiiii...miss u soo much..