BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, September 30, 2009

silence revenge!

tengok tajuk.hah.saje je letak camtu.takde niat apepon.nak tau tak...rupa-rupanya dah setahun sebulan 4 hari aku aktif dalam dunia blogging nih.dalam tempoh tu...sebanyak 255 entries telah dihasilkan.banyak cerita sudah dikecohkan untuk tatapan seluruh dunia.ape sahaja perkara yang berlaku...akan aku kongsi bersama semua orang.macam minah kepoh.ngeh~

tak ingat dah berapa kali tukar layout.agak-agak dah boring...aku tukarlah.tak dipengaruhi ape-ape pon.cubaan nak tutup blog pon ade juga beberapa kali...ade faktor-faktor tertentu TAPI bukan sebab boring.aku sangat suke blogging compared to other social networking.just wondering bile nak berhenti blogging.yelah kan, bakal suami tak cite lagi, anak-anak, cucu...haha.gatal nak kawen la nih.

oklah...maaf andai terkasar bahasa dan tersilap kata disepanjang penulisan di blog ni.semua tu gurau je.no heart feeling eh.terima kasih kepada semua pembaca blog i.diharapkan terus menyokong ye.wee~





3 tukang tilik:

ima said...

gile ah!

mmg x terkejar la org nk lwn entry rai. sungguh berkarisma anda menulis blog ye.

RAIFANA ABDULLAH said...

ima : hehe.berkarisma kan?sebab org ade motor karisma.ngeh~

zuraidin said...

dah setahun lebih yer.... tahniah, blogging is fun, selain boleh memantapkan skill IT, boleh juga memantapkan pocket. Free hosting free domain sapa taknak.