BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, November 06, 2009

election day~

hari mengundi sudah pon berlalu bagi pemilihan calon MPP 2009/2010. semuanye berjalan lancar.terima kasih kepada pelajar-pelajar yang berjaya menjalankan tanggungjawab anda.yang konon-konon tak sempat tu, sila alert on denda ye. so untuk hari bersejarah tu, aku nak kongsi beberapa gambar untuk tatapan bersama. eh eh jap. sebelom terlupe, aku dan beberapa orang kakitangan kptm bp yang lain telah dilantik untuk menjadi ahli jawatankuasa SPR. ok dah. jom tgk gambar :


sehari sebelom mengundi.kami menyediakan barang-barang untuk proses mengundi.yang baju oren tu adalah orang kuat election day kptm bp, sir erwandi.


yang baju biru tu pon orang kuat gak, kuat posing.hahak.sori azahari~


election day!sebelom mengundi, pelajar-pelajar perlu sign attendance.sila beratur ikut giliran.ade muka mpp semester lepas.heh (^_^)


suasana dalam bilik mengundi.


gigih kan beliau mengundi.saje je letak.wakil pelajar lelaki.


selesai pelajar-pelajar mengundi, proses mengira undi dijalankan.a little brief from orang kuat juga, sir hisham.


proses mengira undi bermula.aku dan mimi bergandingan manakal afzahul sebagai pemerhati.


close-up sket muka gigih.ngeh ngeh.


selesai kira undi.bergambar lah!


orang-orang kuat SPR mengira jumlah undi.teliti teliti.


makan time.i like!


nak gak letak gambar nih sebab election day = hanis's birthday.so ade ruang istimewa sket.bile nak buat party buih???



ok.that's all for the day.
keputusan?
tungguuuuu!






7 tukang tilik:

H.A.K.E.E.M said...

bnyk sumthing wrong gmbar2 kat post ni..

Muhd Hanis said...

wah snap curi nmpk...

ima said...

something wrong?? gamba pe? tgk gamba kitorg sume cantik mantik belaka je...

RAIFANA ABDULLAH said...

hakeem : ape yg x kenenye?

hanis : alah suke sebenarnye tu.kan?kan?kan?

ima : tu lah.x paham.haih~

Wandi said...

thanx for da credit... hehehe.. jgn marah ek.. gambar candid. my favorite job..

miszsensei said...

salam singgah

paan sabri said...

nak mintak kebernaran amek gamba no3 dalam entry nih.. nanti saya link ngn blog ni k..