BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, November 22, 2009

tak suke!

aku sedang berperasaan menyampah sekarang.terasa nak cubit orang sampai tertanggal kulit ngan daging.gggrrrrr.menyampah menyampah menyampah!



sebenarnye taknak cite pasal tu sangat.just nak luahkan je.aku kan jujur dan berterus-terang.hah.oklah, semalam aku jaga exam pagi dan petang.bosannye memang melampau.so dah 530pm maka aku pon balik umah.emh masih tak tercapai lagi tujuan sebenar tulis entry nih.haih~


camni camni, senang cite aku dapat kad kawen lagi.kali ni agak mengejutkan sebab kad tu from SHAZWANI MOHAMED MUKHTAR!she is one of my frens mase kat usm dulu.wah wani dah nak kawen tau.sememangnye wani dah tunang tapi macam biaselah bile ditanye bile nak kawen, aku disuruh tunggu.cume aku tak sangka secepat ni.penungguan aku tak lame untuk kawan aku yang sorang nih.13 DISEMBER 2009 nanti aku dan keluarga dijemput ke majlis bahagia wani kat klang.i really want to go.tungu eh wani.insya-Allah orang sampai sane nanti.



to wani :
tahniah eh fren.sampai gak jodoh ngan encik fauzi kesayangan lagi dicintai.wani gak kawen dulu sebelom orang.ingat tak kite penah gurau pasal sape kawen dulu?akhirnya wani yang lebih dulu menjadi isteri.langkah bendul nih.huhu.takde kaitan.apepon, orang tumpang gembira terlampau (^_^)




p/s : wani ni sangat reserve orangnye.so dia tak suke kecoh hal dia ngan encik fauzi ni.maka i tolong kecohkan lah.i bagitau satu dunia tau.hahaha amek kau!jangan marah eh wani.nanti hilang seri pengantin baru~





5 tukang tilik:

Muhd Hanis said...

paragraph 1st n 2nd, apa motif?tapaham...zzz

H.A.K.E.E.M said...

13 dec!!! klang!!! OMG!!!

RAIFANA ABDULLAH said...

hanis : saje je.pembuka cerita.heh.

hakeem : kenape???

Muhd Hanis said...

buka cerita dgn bismillah kan lagi bagus..haish

ima said...

takpaham. ko suke ke tak suke membe nak kawen nih?? hehe