BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, January 12, 2010

totally new life~

actually takde la "TOTALLY NEW" pon.cume kehidupan sebagai seorang pensyarah ade berubah sikit.dapat bos baru, itu cerita agak lame.heh.now, dah pindah tempat baru.pensyarah-pensyarah kat sini ade tempat baru.workspace yang baru.jiran-jiran baru.aku agak puas hati dengan bilik ni sekarang.lebih privacy dan spaces untuk letak barang dan kasut-kasut tersayang.hehe.cume jauh sikit dari toilet dan classes.takpe takpe, lame-lame nanti ok lah tu.kalau ikutkan hati, nak keje belakang umah ni je ha.sangat dekat.takyah bergadai nyawa drive pagi-pagi.pakai baju tido pon takpe.keje sebagai maid kat umah cina belakang umah.rela kah?hahah.mabok laut!!!


later on, maybe on wednesday [because this is my official day for posting an entry.teeheee =)] i'll update the pictures on my new workspace yang mengancam nih.by today, semua pon dah ok.cuma tinggal network connection je.harap-harap esok dah ade network sebab nak cari bahan mengajar.susah lah takde network nih.terputus ngan dunia luar.ahaks.boleh bosan asyik memikirkan tempat nak letak handbag.heh =).terima kasih kepada penasihat-penasihat rekaan dalaman saya [ima & aza].korang baaanyaaaaak membantu.semua benda mesti letak tepi ok!~


memandangkan kene ajar 1 subjek baru untuk 3 classes yang jumlah waktu makmal adalah 6 jam.maka perlu gigih study demi kejayaan students tercinta sahaja.tak lena tido dibuatnye.so malam ni is another late nite work.takpelah, i'm enjoying it actually.lame sangat tak study lewat malam camni.teringat segala kenangan di zaman muda belia.untung jadi lecturer ni.KAMI BELAJAR UNTUK MENGAJAR.so ilmu dah double up.kalau ajar 3 classes, bayangkan lah bape kali ulang benda same.mantap lah!~


untuk semua pelajar-pelajar sekalian, all the best for y'all coming days.never give-up on whatever you do.tetapkan matlamat datang kat kolej tu.jangan nak main-main eh.masa dalam class, kite belajar bersungguh-sungguh.hal-hal lain tolak tepi dulu.academic first.aja aja!~



4 tukang tilik:

H.A.K.E.E.M said...

ye...dengar tu kawan2..akademik first!!

RAIFANA ABDULLAH said...

hakeem = bersemangat je sejak practical nih =)

zuraidin said...

eh bila nak post gambar new office, lepas I'm off for study leave too many changes la.. or they'll waiting for me to blah first then change...

RAIFANA ABDULLAH said...

takde masa lagi la en.zurai.busy sangat.later eh.cantik tau bilik lecturer skang =)