BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, January 06, 2010

wednesday - part 3~

hari ni hari rabu.rabu???ish betul lah ape yang aku rase sebelum ni.bile nak post entry kat blog je mesti hari rabu.bile hari rabu je mesti nak post entry kat blog.so tajuk entry pon same je cume tukar part 2 or 3 and maybe next rabu pon terasa nak post entry kat blog lagi.hahah.tapi mungkin minggu depan agak sibuk.bukan agak sibuk, memang sibuk lah.11 januari akan bermulalah class bagi sesi januari-may 2010.maka aku akan start mengajar semula setelah hampir sebulan lebih rehat from lecturing.seriusly aku rindu that moment much.adakah aku akan jumpe muka yang same lagi semester ini? just wait and see~


as in my previous entry, aku ade mention pasal pertukaran beberapa muka b
aru dalam organisasi kolej ni.i'm getting use to it and so far takde masalah.selama ni memang takde masalah ngan sesape pon.heh.DAAAAAN perkara paling sinonim yang berlaku bile nak start semester adalah kami akan dapat senarai subjek yang akan diajar oleh setiap lecturer.so aku ade ajar subjek baru.it is a good experience actually bile dapat subjek baru untuk diajar ni.aku percaya pengetahuan tentang subjek tu akan lebih kukuh.rindu pulak nak belajar lagi.nak sambung master tapi ntah la.ade perkara yang buat aku tangguh dulu niat tu.insya-Allah jika keadaan mengizinkan, suatu mase nanti aku sambung belajar lagi.yeay~



so now is about 4 days before monday.harus refresh semua perkara.harus update semua nota-nota mengajar.kasi touch-up sikit skill mengajar.DAAAAAN SAYA MAU KASI MARAH SIKIT SAMA DIRI SENDIRI SUPAYA TEGAS DAN TEGAS LAGI.bukan mudah untuk menjadi seorang pensyarah ni.amanah yang diberikan oleh ibu bapa kepada kami para pensyarah supaya dapat membentuk anak-anak mereka menjadi orang yang berilmu dan berguna kepada masyarakat.aku takde pulak tips-tips untuk berjaya-cemerlang-gemilang-terbilang nih.secara keseluruhannye, bergantung kepada diri sendiri gak.bergantung kepada kemahuan diri sendiri.aku sendiri sejak kecil nak jadi terkenal, nak jadi perdana menteri, nak jadi seseorang yang dikagumi.disebabkan kemahuan aku seperti itu, maka aku berusaha untuk menjadi seperti itu.JANGAN MUDAH PUTUS ASA. aja aja!~


i love books sebab tu tak pernah photostat buku rujukan.ok ok.aku tipu.pernah sekali je.itupon sebab buku tu dah takde stok dan aku memang tak sabar nak explore ape yang aku akan belajar.EXTREMELY EAGER!~


study~


all the best rai =)




5 tukang tilik:

kOMando kemBARa said...

Smg jadi lec yg excelent n mesra rakyat di kalangan pelajar...

ulikecik said...

saya rampas ye liquid paper tuh.

H.A.K.E.E.M said...

yup...all the best miss~!

zuraidin said...

ok good luck with the new student and new bosses, ajar subject apa? NP sapa ambik?

RAIFANA ABDULLAH said...

ulik = weks!~

hakeem = tq much =)

en. zurai = tq en.zurai =)
NP new lecturer kot yang ajar.
everything is so messy rite now.huhu~