BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 01, 2010

upgrade y'all~

facebook takleh nak access.ok fine.cume lain kali bagitau kalau nak block so aku tak set masa untuk bercucuk tanam.abis la ladang tu.haih.so aku move on to blog pulak.serta merta perah otak cari bahan nak post entry kat blog.folder paling menarik untuk i geledah adalah photos.huhu.ok meh tengok :


***my workspace***


PC baru tau~


yang warna oren tu adalah folio mengajar.segala bahan yang digunakan untuk mengajar perlu letak dalam tu.so everytime nak buat rujukan, just selak folio tu je lah.tak la sepah-sepah.selain tu ade sedikit hiasan, markers, gula-gula, calendar dan lain-lain.tengok tengok~


kerusi ni untuk letak beg tangan ngan hard-disk.hanye beg tangan dan hard-disk SAHAJA!kat situ ade blazer dan selendang yang diperlukan jika kesejukan.heh~


kabinet kecik comel ini adalah sumbangan ikhlas dari sahabat ofis.tq tau.sangat menghargainye.i put all my books there.there's also telekung [in pink bag], sabun cuci tangan, losyen dan dalam beg merah tu ade stationaries.kat situ pon ade gak junkfood kegemaran.wee~


kasut-kasut yang digunakan ketika mengajar.i love heels.it makes me feel more confident.serius tau.rase kaki tu cantik.hahah =)


permaidani ni dah sangat lame.aku guna mase belajar kat USM dulu.itupon aku jumpe kat umah.huhu.the carpet just nice for my workspace.sukeee =)


tak lame lagi lecturer room akan berpindah ke tempat lain.tak sabar nak ade tempat baru.mungkin lebih selesa.dikelilingi hulubalang-hulubalang yang gagah perkasa.seronoknye cuci mata.ok tipu je.lalalalalaaaaa~



p/s : just now mr. harrier msg me.he told me that he got a boy for his new year born baby.congratulations =)



5 tukang tilik:

arie81 said...

tiada kata seindah bahasa..mrh sgt sbb byk sgt halangan nak happy time skrg...ingtkan suka tgk org sng rupanya hampeh jer...apapun rai sy jwb thanks awk tu dgn sama-sama...

RAIFANA ABDULLAH said...

ayat-ayat yg mula2 tu sy tak paham.sori~

ok.tq again =)

ulik said...

wahaha. letih je kemas-kemas nih. kena pack semula! wahaha!

zuraidin said...

facebook kena block?? mesti ada cara nak by pass firewall tu. Anyway semenjak dapat PC baru ni, everything berubah gak yer, new cubical interior design .

RAIFANA ABDULLAH said...

ulik = hahaha.jahat je ima.dah kemas semula pon.nak pindah kat tempat baru pulak!~

en.zurai = dah tak block.weehee~
skang kami dah pindah level 1.
ade mase nnt datanglah jenguk.ok?