BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 02, 2010

dah bulan mac rupenye!

entry kali ini bertujuan untuk mengingatkan diri sendiri bahawa usia ni dah nak mencecah suku abad.tahun depan dah boleh dapat gelaran warga jubli perak.lalalalalaaaaa!~

sabtu yang lepas lepas iaitu pada 13 februari 2010, one of my colleague sudah pon menjadi tunangan orang.rakan sekerja yang dimaksudkan ialah NORIMALIZA HASBULAH a.k.a ima kecik.tahniah ima.i tumpang happy sangat sangat.weee!~

aku, mimi dan intan hadir ke majlis bersejarah tu dengan mengenakan tema warna pink.saje nak menarik perhatian orang lain.hahah.ok takde kaitan.kami juga telah menyibuk kat umah ima sebab nak makan-makan eh tak tak tak.kami hadir bagi memeriahkan majlis tu tau.ima sangat sweet-muweet-peewiiit wa cakap sama lu.persalinan warna peach yang dipakai ima sangat sesuai dengan dia.pastu ima pakai tudung ade awning.hehe.malatop wok!AHMAD HAFIZZI ABDULLAH a.k.a piji a.k.a tunang ima hadir mengenakan baju melayu kaler yang same macam ima.dengan selambanye masuk umah terus dok kat sofa.heeeppp biase lagi eh.mane boleh appear kat majlis tunang lah!huhu.takpe kot.dah jadi trend kan skang ni.nanti arjuna i mesti pakai tanjak tau.amek kau, nak jugak berangan.heh!~

best sangat dapat makan eh tak tak tak.hahah.i gembira tengok ima bersama piji.setelah sekian lame menyemai benih-benih cinta dan bile sampai saat camni, mesti korang rase lega dan berbaloi-baloi kan?TAHNIAH AGAIN!!!i tau mesti ima tak lupe ajak i mase dia nak kawen nanti sebab i memang suke menyebok.lalalalalaaaaa!~

sweet~


cantik tak?kalau tak cantik diam je.jangan tegur.hahah!~


barang-barang hantaran.ni tak kuar semua.ade lagi 40 dulang dalam bilik.betul kan ima???


ima ulik with her beloved pijisan.bile nak ade baby?eh tak tak tak.gurau jek =P


yeah!pinkish~eh ima pon ade gak.so pink+peach=???


kami semua.suke suke.weee!~



selain ima, ade lagi beberapa rakan sekerja yang bertunang juga.hanis, jue dan dyana telah pon bertunang bersama pasangan masing masing.i'm happy for you guys too!ucapan aku kat korang semua *wajib ade ucapan ye.huhu* SEMOGA BERBAHAGIA DAN HUBUNGAN KEKAL KE AKHIR HAYAT! i tunang nanti jangan tak datang.hooray!~




8 tukang tilik:

ima said...

huhu terharu~ T-T
post yang sungguh shuweet!!! baguss bagusss. takpayah la i tulih entri psl majlis tu. hehe. mintak copyright ye.. nk copy paste kat blog i. haha

thnx again for coming!! sweet sungguh kamu-kamu yg berpinkish hari itu. nasibbaik x overshadow i.

RAIFANA ABDULLAH said...

boleh je nak copy paste.bayar ah!!!

ni pon dah lambat ima.saje nak tunggu dyana tunang gak.boleh masukkan nama dia sekali.kedekot post.ape kaitan???huhu =P

kami dah berpakat taknak overshadow ima.kami kan bertimbang rasa.hahahaks!

H.A.K.E.E.M said...

saye bertunang jgn lupe buat post skali...heh

RAIFANA ABDULLAH said...

ok hakeem.i wanna be there too.boleh?

zuraidin said...

tahniah ima n pijisan , merah gitu konsepnya mcm netbook ko lah rai, netbook tu boleh jadi hantaran ...hahahaha

RAIFANA ABDULLAH said...

peach lah en.zurai.sejak sambung belajar ni jadi buta warna eh???

netbook i takde kaitan ngan mereka.kalau nak beli sendiri.huhu.bongkak!~

bayi beriman said...

tahniah for miss ima..

ima said...

hehe. thnx en.zurai. betul la tu, merah = tema hantaran pijisan.

boleh gak tu rai, pinjam jap netty u wat poyo2 hantaran gempak. hehe.

bayi?? thnx juge!