BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 02, 2010

langkah-langkah untuk senyum sepanjang hari dan mungkin sampai bile-bile.wee!~

ikuti arahan berikut:

  • bangun tak perlu pagi sangat.sesedap rase je.yang penting senyum *wink wink*
  • g mandi sental segala daki.syaratnye kene mandi air paip.no air perigi.sejuuuuuk!
  • pakai baju kotak-kotak+selendang+jeans.wajib!
  • drive fairlady dengan kelajuan yang minimum ke summit.kalau boleh 60km/j sahaja.polis banyak wooohhh!~
  • park kereta myvi kesayangan berhampiran ngan pintu masuk summit supaya tak kene panahan cahaya matahari.lalalalalaaaaa~
  • naik lift *ini perlu* ke level 3 dan cari kedai yang menjual netbook.eheh ehem =)
  • oleh kerana dah survey semalam, cakap je kat jurujual tu --> "I NAK BELI NETBOOK DELL KALER MERAH!" dengan sangat bersemangat dan menyengih.
  • tunggu tindak balas dari jurujual.mungkin beliau akan berkata begini -->"ADE IC?" *apekah?ade kot*.peringatan : lakukan ape saje yang diminta.jangan banyak songeh.
  • kemudian, mungkin jurujual akan berkata lagi --> "KAMI AKAN AMEK MASA SEJAM UNTUK SETUP SEMUA BENDA".ok jurujual.saya paham.maka g makan kat MK sorang-sorang.wuuu~
  • step ketiga terakhir adalah pergi semula ke tempat kejadian dan bayar duit.ka-ching ka-ching $$$!
  • kemudian keluar kedai tersebut dengan senyuman.dah ade netbook!harus bagitau arjuna.yeah!~
  • langkah terakhir yang perlu dipatuhi adalah memandu pulang ke rumah dan menayangnye kepada adik-adik.hoorayh!!!sila tengok gambar :

ngeh ngeh =)


meet my NETTY REDELL!~


hehehuhuhahahahgagagaaa =)


suke!



amacam?boleh ikut tak?semoga berjaya okeh.itu saje perkongsian untuk kali ni.sekian terima kasih~



p/s : ni semua gara-gara mode-tension.haih~



7 tukang tilik:

ima said...

jelessss!!! nak jugak!!! belikan i satu!

H.A.K.E.E.M said...

wahahahahahha!!
cantik la...i loooooooike!~

RAIFANA ABDULLAH said...

ima = huhu.tak dapat la kak!

hakeem = cantik kan?sesuai ngan sy.lalalalalaaaaa!~

NURULIYANA BTE AHMAD said...

rai..how much?

RAIFANA ABDULLAH said...

RM1399.nak beli eh?

zuraidin said...

perghhh...merah tu, mcm laptop Dell aku Click here for mighty Red Dell XPS

RAIFANA ABDULLAH said...

semua ni sebab nak g mode-tension la en.zurai.tak aci tau tak g!!!

cantik kan netty sy?weehuuuuu!~