BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 22, 2011

bosan.

malam tadi aku keseorangan. kesunyian. hanya ditemani bunyi bunyi daripada peti televisyen dan kucing memeowww meowww mencari gadoh antara mereka. apakah nasibku ini. tiada teman berbicara. tiada teman mengadu.ohhh kasihan~



HAHA !!



dah kenapa buat ayat macam tu?  padahal kau sebok online macam takde esok dah nak online pulak. tak sunyi langsung :P mengarut merepek ke laut kat fb je aktiviti aku malam tadi sambil baca blog blog kegemaran sambil window shopping secara online dan sambil makan kerepek ubi :)



 
 
 i'm expecting no one will comment except for clicking the button "Like", but tengoklah sendiri. makin layan makin jadiii. heh.




semalam, emosi aku tak stabil :( ahad, hari last dating ngan amad cinta hati sejak jumaat :)



motif post kali ni? entah. hehe. saje isi masa lapang kat ofis :)

1 tukang tilik:

aliza said...

betul2 bosan nie miss.haha