BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, March 03, 2011

sakit hati.

tajuk entry ade kene mengena dengan perasaan aku hari ni. BUT who cares kan? misi sekarang mahu update blog. bukan malas atau tiada cerita nak kepoh kepoh. aku cuma kurang masa lapang. wanita berkerjaya lah katakan. heh.


aku nak mulakan entry bulan MAC 2011 with a picture that i captured last week during teman mimi ke suatu tempat. aku ni memang senang diajak berjalan kemana-mana. jom jom sajaaa. hehe :P


sementara menunggu orang yang diharapkan, kami sempat gos gos ape yang patut dan amek gambar beberapa yang patut. bukan bermaksud mengambil gambar ponnn, cuma klik klik pada yang sempat. sebagai kenangan. huuu~

ade sesuatu yang menarik tentang ekspresi wajah kami. it is like semua orang tengah dengar cerita ima. kan? ENTAHHH. perasaan aku je kot.


ima :) baju tu besar sangat pada beliau. hehe :P


ima lagi :) trying my modern kurung. well, saiz kami sangat berbeza :P


taktahu mahu fokus pada ape sebenarnya. fikiran aku ke lain. saki hati punya pasal. korek korek all the folders dalam iPhone, jumpe gambar gambar di atas terus je update blog. huuu~beginilah aku. kalau berperasaan susah atau tak menentu, blog dijadikan tempat untuk meluahkan semua.


ok lah peeps, jom tengok sesuatu :)




hehe :P selamat menonton y'all :)





oh rasenye fokus aku pada ima. yaaa pada ima !! semoga ima cepat kawen eh. nanti dapat anak gigi besar. pasti comel :P


6 tukang tilik:

Ryu Watanabe said...

Hahaha Lawak nye . apa pun , permulaan terbaik untuk bulan 3 ni.^^

ima said...

Eh eh. Entri khas utk i ke? Terharu nya!!! Haha.

ima said...

Btw, sakit ati pasal ape ni? Tak cerita tak akak pon. Haha. Mesti tetiba fokus entri ni pasal orang sebab tadi orang bagi makan lontong kan? Haha

RAIFANA ABDULLAH said...

ryu = terima kasih :)

ima = nnt org cecite eh. hehe :)

sasa said...

ala...x pat tengok video tuh sbb tenet kat umah perak ni slowww gilee..heheh..ingt tadi kmu nak kawen test2 baju kat kedai pengantin..hehehe

RAIFANA ABDULLAH said...

sasa = hehe. nnt dh kat KL tengok la eh :)