BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, April 19, 2011

aku risau kau tahu tak ?

dalam kepala ada bayangan kelas, daily teaching report, attendance record, warning letter, lab test, quiz, syllabus, final exam, students.


TAPI kat perut ada luka.
jalan pon slow.
berdiri pon tak boleh lama lama.
mulut tak boleh cakap banyak.
tak boleh gelak kuat kuat.
makan kene berpantang.
heels tak boleh pakai.
tak boleh ni tak boleh tu.
apepon tak boleh ;P


sila bagitahu aku macam mana nak setel semua ni?
ikutkan hati, aku redahkan aje.
drive pegi kolej, mengajar dalam kelas, buat keje keje lain, balik.
tak kesah lah terburai ke hape.
 pastu, masuk wad lagi. 
 sampai bile bile pon tak baik.


 haih.



5 tukang tilik:

Yong said...

miss sakit ape ea?

RAIFANA ABDULLAH said...

apendiks. aritu operate.

encHIx laNDax said...

haih~risau benor gupenye tu~ngehngeh =)

p/S: miss~cepat lah kembali ke "sekolah" kami taknak irwansyah ajau =(

apice@duniabaru said...

miss.... bersabau3... nanti cepat sembuh bole aja kiteorang linux.. xmo ngan tuuttt... xmoxmoxmoxmo... errr....

encHIx laNDax said...

alah pis..sir mesti x men blog punya..hahah=)