BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 01, 2011

penantian berakhir.

dah hampir sebulan aku dan rakan sejawatan, SAIFUL BAHRI mengadakan pemilihan untuk team bola tampar KPTM Batu Pahat. pemilihan diadakan untuk persediaan menghadapi  SUPTEM 2011 yang bakal dianjurkan oleh KPTM Ipoh nanti. 



setiap hari lepas waktu ofis, aku bergegas ke court bola tampar untuk join students training dan sekaligus memantau mereka dalam proses pemilihan team. bukan senang, mereka sangat bersungguh-sungguh dan komited. kalau boleh nak bawak semua pegi Ipoh tapi setiap kolej hanya boleh hantar 2 pasukan lelaki dan perempuan for the total of 8 people each.



minggu ni adalah penentuannya. nama sudah pon dinaikkan di papan papan kenyataan seluruh kolej. TAHNIAH~!! minggu depan akan bermulanya latihan yang lebih intensif. insya-Allah :)



jom tatap serba sedikit gambar sepanjang proses pemilihan :)



ZIKRI, one of my students merangkap rakan gosip. hehe ;P



mereka ini penuh kesungguhan~MY GEGIRLS yang memang terbaekkk !!



oh ima :) officemate yang sangat supportive walaupon tak terlibat dalam SUPTEM. rajin teman aku training bola tampar. ima juga merangkap rakan gosip yang utama ;P yelakan, mane sempat nak gosip kat ofis. kami banyak keje weh !!



 ima juga bertindak sebagai pemungut bola ;P



ima juga join main tau :) YUNUS, one of my students diletakkan disamping MY GEGIRLS sebagai pembakar semangat. HAHA.



ADNAN, the tallest guy in the team. adnan juga merangkap presiden kelab bola tampar KPTM Batu Pahat. cayalahhh :)



training sampai nearly maghrib. hari hari yang memenatkan fizikal. huuuuu~



BOYSSSIE :)



sampai ade yang terjatuh tergolek tapi maintain jep. semangat kesukanan tuh.



penat cari gambar untuk bukti aku join training ni. walaupon nampak dari sisi je. hehe. YUP THAT'S ME :) padahal ade je gambar lain. konon penat. heh.



memperkenalkan, SAIFUL BAHRI. rakan seperjuangan yang dimaksudkan :) kalau korang tengok dia spike, memang tak lekang mata nih. HOT KOTTT :P dan memang bola spike tu sangat HOT jugak. aku tahu. aku pernah kene libasan spike beliau. walaupon tak sengaja, ia meninggalkan kesan dihatiku. eceh. dah kenapa kan? :P terima kasih saiful for helping lotsssss~!!



mereka yang terpilih :) haah lah notis ni aku yang sediakan. aku tak kreatif. takyah mengata :P



lebih kurang 2 bulan je lagi menjelang SUPTEM 2011. semoga segala persiapan kami berjalan lancar. seriously, aku mengharapkan kemenangan.



bye y'all :)



6 tukang tilik:

noraliza said...

semoga berjaya tuk kedua2 team KPTM BP.. g ipoh lak yer miss :)

H.A.K.E.E.M said...

gambar kene bola xnak tunjuk???hehehe

RAIFANA ABDULLAH said...

aliza = tq tq :)

bf syg = jangan harap nak letak. hehe :P

Aqiem_Aziz said...

alhamdulillah tsenarai.,.(n_n)

Anonymous said...

mcm boleh menang pulak volleyball ni.. hahaha :p

Anonymous said...

nak tny,event bola tmpr SUPTEM 2011 ni ad untuk laki ke pmpuan sje??