BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 05, 2011

marah betollah!


kelakar je khinzir khinzir tersebut duduk dalam kereta kebal HAHA!susah pulak tu nak baling burung burung tu kat mereka, dah berpuluh ratus kali mencuba. betol betol angry camnih!





*aku membayangkan 3 ekor hijau tu sebagai kau, kau dan kau, memang B*B*!


5 tukang tilik:

sayaezka said...

ye.sgt susah n kita plak jd angry...
:))
geram gler!

pitod said...

ahahha.. jgn putus asa miss..;p

nerd-nadia said...

hahahaha. sangkut kat sini ke? sama la kita. beratus kali try kot. habis batery kat sini jer

nadia said...

sama la kita sangkut kat sini

RAIFANA ABDULLAH said...

sayaezka = kan? tapi dah lepas pon semalam, now moving forward :))) anyway, hye hye ^^~

nad = org dh lepas!