BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, August 27, 2009

alamak!

korang [nada-manja-gedik-nak-kene-sepak].nak bagitau ni.RASENYE i've lost my ring.mungkin misplaced.serius tak ingat kat mane.selama ni takde masalah pon nak jaga cincin nih.alaaaaa [nada-manja-gedik-nak-kene-sepak lagi].camne nak bagitau orang garang nih.takuuut lah.ape dia akan kate nanti agagagagaga [gigi terketar-ketar].


semalam lepas solat zohor baru aku perasan cincin tu takde.puas gak cari atas meja nih.hah ye la.aku memang tak pakai arini.lupe sebab kelam-kabut lalu aku nyaris lambat g keje sebab leka tengok movie kat starmovies tajuknye AWAKE.best woo!!!aku yakin aku tak pakai cincin semalam sebab tak main-main cincin dalam kete macam selalu aku buat kalau ngah drive.mungkin sebab dah lambat kot.tak la tak la.memang aku tak pakai cincin semalam!


cincin tu aku beli bulan june kot.sepasang.sure la ngan orang garang.he wears 1 and i have 1 with our name printed on that ring.my name is on his ring and vice versa.seronok sangat mase dapat cincin ni and especially that idea came from him.tak rase pon dia nak pakai cincin, tapi dia ok je.maka sangat gembira.wee~


tapi takde dah cincin itu.dimanakah??? haish.dah bagitau orang garang malam tadi.dia relax je.memang camtu la dia.relax dan tenang.


"ala...awak lupe kot letak katne.
takpela, lame-lame lagi nanti jumpe la."


harap-harap la memang ade lagi kat umah.penat terbongkok-bongkok cari cincin tu malam tadi.tetibe mak suh beli rice cooker baru lalu bersiap nak g carrefour.dah siap pakai tudung pastu pakai jam pastu cari cincin nak sarung kat jari manis belah kiri.eh mane cincin?ala lupe cincin hilang.touched.hilang barang paling berharga *sob sob*.


aku dapat rasekan yang kami akan beli cincin baru [betulkan?kan?kan?heh =P] tapi tak same la macam yang lame.sentimental value dah kurang.masih mengharapkan pertemuan cincin itu.sori dear.saya lalai tapi saya tak lupe awak [apekah???].




7 tukang tilik:

Amanda Eltiqaz said...

tu la...ni cam karma kan..aritu marah org garang ilang cincin..skrg org gedik2+manja pn ilang cincin.. =D

mari cari beramai~~ hehehe

ima said...

betul lah dy!! hehe. sokong dy juga.

xtau la nak cari di mana... try la trace perjalanan or mane tempat yg rai dah pegi smlm.

Amanda Eltiqaz said...

dy rasa...dh trmasuk dlm tgn kot...cuma wat x-ray..

bisik2 "ptutla tgn rai cntik je..susuk cincin emas tuu..."

haha.

arjuna said...

ala....dah x cun dah jari tu bl cincin dah xder...

hehehehehe

RAIFANA ABDULLAH said...

dyana : yes i believe in karma now.but mine is longer with me.hehe.anyway i got a new one.yeah!!!

ima : puas dah trace perjalanan pergi dan balik.anyway i got a new one.yeah!!!

dyana lagi : sengal!jari i memang cantik la cik amanda oi.meh tengok sini.anyway i got a new one.yeah!!!

arjuna : eh awak, dah cun semula tau sebab dah dapat yang baru!!!

zuraidin said...

eh aku rasa "orang garang" tu cam tak garang jer....

RAIFANA ABDULLAH said...

en.zurai : u have to be with him, then u know who he is.