BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 16, 2010

cerita cerita cerita~

KPTM BP is getting hot y'all!!!walaupon semester ni agak slow bagi permulaan segala aktiviti, but now i can see "things" going on.semalam ade kempen derma darah.aku tak dapat nak join sebab aku kurang sihat.lagipon class memanjang sampai ke petang.busy lah.maybe next time after i gain some weight.boleh?huhu~jom tengok gambar sekitar kempen tersebut :


adakah anda layak menderma darah?


antara yang mendaftar.gadis kecil berbaju coklat bertudung kuning yang menonggek tu placing je lebih.tak derma darah pon.huhu~


haaa ni baru betul-betul berani.glory glory azahari.weee~


amek.ni buktinye.terima kasih azahari~


banyak kebaikan menderma darah ni.kalau nak tau, g tanye pakcik google or makcik yahoo.berlambak maklumat korang boleh dapat.aku bukannye taknak menderma darah, secara jujurnye aku takut.bukan takut jarum atau takut gemok.ntah eh, aku pon tak tau.tapi yang pasti aku TAKUUUT.hahah!~
selain tu, ade lagi 1 event tahunan yang bakal diadakan pada 23 April 2010 ni.kalau orang-orang kat sini, kami panggil as "dinner".pahamlah kan.kalau tak paham gak, tengok gambar nih :


bacelah banner ni.gambar ni diambil bersama mentee ter ter ter emh emh ape-ape jelah.heh~


and now, kempen senyum sedang berjalan.starting from 15 April 2010 until next year *menurut kata salah seorang ahli jawatankuasa kempen*. kami semua digalakkan memakai badge seperti gambar di bawah :

jangan setakat pakai badge je tau, kene senyum selalu jugak~


selain tu, skang ni dah minggu ke-13.minggu depan dah minggu ke-14.ye la kan, takkan minggu ke-18 plak.heh.ape yang cube disampaikan adalah, semester ni dah nak berakhir.terasa cepat plak.aku ngah pulun abiskan syllabus.tinggal 1 chapter je lagipon.pastu study week pastu final exam pastu cuti.yeeehaaaaa!!!~


dah la.penat la menaip.hari ni je dah 3 entry.babai~


3 tukang tilik:

H.A.K.E.E.M said...

org penakut xleh derma darah...nnt darah tu kecot.


itu mentee 'ter' ape???? sy cam 'ter'asa ni....

RAIFANA ABDULLAH said...

hakeem = sy memang taknak derma darah walauapepon sebabnye!!!

mentee "ter"baik sy lah.huhu~



awak plak bf ter"syg"!!!

H.A.K.E.E.M said...

geli~