BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 02, 2010

ku redah jua hujan lebat itu!

last weekend i was at key ell y'all.weehuuuuu!~what am i doing there?later on i tell you semua eh (^_^)!~


for now nak cerita sikit experience sepanjang perjalanan balik dari key ell ke bee pee.for the first time i drive alone straight to key ell.berdebar-debar tapi saya harus tenang dan jangan mudah menggelabah.alhamdulillah saya selamat sampai di key ell and my days there going orait and FUN!bla bla bla bla bla.so sampai mase untuk pulang semula ke bee pee.hati sangat berat mau pulang meyh.kalau boleh nak dok lame lagi kat key ell.sebulan dua ke kan.dating sampai muntah.heheh!~


apepon i have to go back to bee pee.sebab esoknye mau keje.nak dijadikan cerita, hujan turun ngan lebat mase kat ayer keroh.tak nampak jalan pon.hanya mengharapkan lampu kete je.seram gak lah.so my car going 40km/j saje.kebetulan petang tu memang banyak kete.slow slow slow.huh.but suddenly ade 1 bunyi deruman yang garang-garang-manja lalu sebelah kete i.nak tau tak ape yang pass by???ni hah :



laju je motor ni potong kete i.jeles lah!sekejap je dah hilang dari pandangan.bukan 1 tau.dalam about 10minit, ade lagi sebuah motor camni melintas kete i.huh.that's it!nak 1 motor camtu gak!tak kesah ah kene hujan lebat pon.jiwa mesti kental punye.rider kan.heh.pasni key ell-bee pee boleh jadi 2 jam je wa cakap sama lu.vrrrooooommm tin tin tin!~


arjuna, awak sayang saya kan?nak motor camni boleh tak???



4 tukang tilik:

Muhd Hanis said...

sy boleh kasi awk..tp takut bila awk naik motor tu tamau gerak jer..wahahahaha

RAIFANA ABDULLAH said...

hanis giler meroyan dapat hp baru!!!

H.A.K.E.E.M said...

saye x mampu la nak pki moto camni....mampu pki karisma je. mau tumpang???

RAIFANA ABDULLAH said...

emh maaf cakap, karisma tu ape eh?