BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 16, 2010

weekend - part 1~

tangan lenguh ah.nak angkat barang pon kurang larat.tapi macam biase lah, aku takleh layan sangat lenguh ni.nanti ape keje pon tak jadi.maka buat je keje umah macam biase.aku g keje macam biase.ade class macam biase.gigih.huuuuu~


tangan ni jadi lenguh akibat berlatih badminton untuk upcoming tournament yang dianjurkan oleh KELAB BADMINTON kptm batu pahat.menarik kan?aku tak la hebat pon main badminton nih, setakat nak kasi bola lepas net ok la kan.kalau skill ke, teknik ape ke, memang tak terer langsung.cuma aku menyertainya for the sake of giving support to student's activity.nak kasi ceria lah kononnya.sementara masih single dan muda nih, aku gunakan peluang dengan sebaiknya.bile lagi nak terkinja-kinja-menggedik kan?hahahah!~


so tournament tu adalah pada sabtu ni bersamaan 17 April 2010.esok lah senang cerita.tapi baru je nak berlatih ngan partner malam tadi.giler vavih la kan.last minit punye training.bantai je lah.kalah-menang adat pertandingan.bukannye takde masa, tapi ade hal-hal lain yang menghalang.contohnye, aku nyaris kene g kursus kat katerina hotel weekend nih.setelah disiasat, aku dibuang dari senarai peserta kursus tersebut sebab aku dah penah g kursus tu.boring kot g kursus yang same.so plan pon berubah dan aku join tournament ni jugak akhirnye.aku main untuk beregu dan partner aku adalah shariza a.k.a tunang hanis.sepatutnye, mimi yang team ngan aku.tapi mimi kene g kursus maka plan berubah lagi.tengok tengok, semua pon nak berubah.macam cacing!~





hah lihat gambar di atas.amek!baru nak tau rules main beregu.huhu.selama ni main pukul je kan.so skang dah paham dan tak sabar nak menang eh eh eh silap plak.tak sabar nak berganding tenaga ngan shariza untuk tournament tu.semoga ada cahaya menyinari hidup kami.insya-Allah~


akhir kata, marilah beramai-ramai menyokong sekaligus memeriahkan aktiviti kolej.miss ima ulik, jangan tak datang tau.jumpe di sana.daaa~





p/s : walaupon saya join tournament ni, saya tetap nak g KL!!!nanti kite bincang eh.taknak bincang takpe (T_T)~

6 tukang tilik:

H.A.K.E.E.M said...

nak men badminton leh gak dtg kl....meaning that main badminton kat kl...huhuhu

RAIFANA ABDULLAH said...

dah g KL pon =P tapi tak main badminton kat KL.huh!

ima said...

sori x dtg support rai. huhu~
rewang punye hal. tak gi rewang kang nnt i kawen xde org dtg rewang plak.

RAIFANA ABDULLAH said...

xpe la kak.i x menang pon.huhu~

H.A.K.E.E.M said...

awk mn layak nak menang??? lawan dak kecik pown lom tentu. Gi berlatih dlu pukul shuttle~

RAIFANA ABDULLAH said...

nak berlatih pkul awk dulu ok x???

kalau sy menang, lambat la g KL aritu.mengade!!!