BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, April 19, 2009

don't think who you are but know who you are

bile mengharapkan sesuatu & akhirnye x dpt...aku mula la nk marah2 dan kecewa x tentu pasal...huhu...tp perasaan2 negatif tu beransur hilang dan pudar bile tgk awan yg cantik, bermain teka-teki dan menanda kertas Linux...serius, aku x tipu...korg boleh cube buat benda2 ni :
  1. melihat awan yg biru dan gebu, try la amek tangga or sewa kete bomba kt sebelah kolej tu or gune trampolin ke..mane tau boleh capai...pastu boleh tyg kat sahabat handai...seronok kan?mst perasaan bangga tu x terbendung...hahaha...
  2. ok, cube jwb teka-teki ni -->byk2 tikus, tikus ape yg berkaki dua? pastu try yg ni plak...byk2 itik, itik ape yg berkaki dua? hah...try la...(kredit to si buncit sbb buat aku nk jotos kepala beliau 23kali...sengal!!!)
  3. skang ni, aku ngah marking paper Linux,bahagian paling menarik adalah kt answer booklet...kt section "LECTURER NAME"...paling best, aku mendpt name ini...Miss Rihanna...seronok aku jd artis buat sementara waktu nih...terus rase nk nyanyi--->i don wanna do this anymore, i don wanna be the reasons why, everytime i walk out the door...dh2, menangis Rihanna dgr aku menyumbangkan lagu beliau...
mcm2 lg perkara berfaedah yg korg boleh buat...aku dh semakin pandai menggunakan mase yg terluang dgn pelbagai aktiviti...i'm a true survivor ...aku tetap kental~ (berlagak je ko nih rai)

3 tukang tilik:

H.A.K.E.E.M said...

wah...ade gak lecturer yg artis mcm saye!!!!hahaha....

..:::R A I F A N A:::.. said...

hakeem : perasan sungguh awk nih...hahaha...=P

eh hakeem, jwb la teka-teki tu...

aZeeQ aka HaN's said...

dah2...dua2 impi artis..