BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 27, 2009

i'm not yet 25~

on 21st April...Journalist Club of KPTM Batu Pahat telah mengadakan 1 trip ke KL utk menyambut my birthday (aku tipu~)...tujuan utama trip ni adalah utk melawat ke Media Prima...menarik kan? sbb tu aku bermati-matian offer diri utk join trip ni (tipu lg~)


kami bertolak lebih kurang pkul 730am...the trip goes lalalalaaaaa (maknenye gembira~)...yg penting nk g TV3 nih...smpi situ around 245pm...lawatan kami diketuai oleh Mr. Shahrin (if i'm not mistaken)...he lead us melawat setiap set pengambaran rancangan TV3 spt MHI, WHI, Scoreboard, Buletin Utama etc...yg paling best, kami dpt tgk Berita Terkini secara langsung...tgk penyampai berita tu dpn mata...wah, jakon nih...that penyampai (Miss Shahida) is so beautiful...maybe sbb solekan & pencahayaan yg bagus tp beliau mmg cantik...!!!byk sgt ilmu baru yg dipelajari...walaupun bukan dlm bidang IT, tp ok la kan...menambah pengetahuan sampingan...berbaloi gak hari kami di TV3...Inspirasi Hidupku~

ok2...dh abis lawatan...kami ke KLCC plak...xde watpe sgt kat sini...cuci mata saje...jln2 then mkn...at 7pm...we're heading back to BP...kesimpulannye, trip ni menarik & sgt berbaloi...sesekali keluar dr pejabat, lari jauh dr tugasan sbg lecturer...enjoy...!!!hopefully club2 lain yg wujud kt KPTM Batu Pahat ni buat la trip seumpamanya, sesuai dgn objektif club korg...nak join eh...!!!jom tgk gmbr~

tempat kejadian~

kat set Buletin Utama with Mr. Shahrin...our guide for today...tq much~

kat set MHI~

ni lah Miss Shahida yg dimaksudkan...jelita tak beliau???

ok...dah abis jln2 kat media prima...jom melahu plak~

6 tukang tilik:

arie81 said...

awk mmg jakun dr BP lg smpailah balik ke BP semula...hahahaha...

..:::RAIFANA:::.. said...

alah azahari...sj je nk cover diri sendiri...tp mimi & intan lg jakon...smpi sesat...hehehe...=P

arie81 said...

HAHAHA...intan dgn mimi mmg jakun yg teramat sgt...apapun, best gak pi media prima...at least dpt tgk kengkwn yg jakun...

Muhammad Afiq said...

hahahha...
bkan sesat...
tp hilang arah...huhuhu

aZeeQ aka HaN's said...

sesat? tats a laugh there..
tp kan..sesat ke mana la tu kan...maybe meliar mata tu sgt ke tmpt handbag kot..haha

..:::RAIFANA:::.. said...

sshhh...rahsia kite tu haziq...org lain x tau...huhuhu...=P