BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 27, 2009

i'm private Malaysian citizen~

last monday...20th April 2009...umurku bertambah lg...buat kali ke 18 (aku tipu...hahaha~)...wah...dah semakin dewasa...di usia ini, aku sudah pun bekerja...Alhamdulillah...the day goes just fine...ucapan selamat hari lahir dr ahli keluarga amat dinantikan, dr kwn2 juga dan mereka2 yg menyedari akan kehadiran hari bersejarah ni (ayat sgt dramatik~)

aku bersyukur sbb my parents x penah smbut bday aku & adik2 dgn bday party atau limpahan hadiah yg berkotak2...mereka suruh kami bersyukur sbb Tuhan masih bg peluang hidup kt dunia nih...Tuhan masih bg peluang utk mengubah diri supaya jd insan yg lebih hebat...walaupun aku sudah terlepas dr tanggungjawab mrk, i'm still their daughter...maksudnye, aku kene mintak izin kalau nk kuar umah, kene balik awal, parents kene kenal kwn2 aku, ape aku buat kat luar dan mcm2 lg...i admit that sometimes rase terkongkong gak...tp dorg buat camtu ade sbb...kalau atin ade latihan bola baling kt sekolah pn aku risau, so serba sedikit aku boleh paham naluri mak & ayah...huh~

sambutan hari lahir kali ni cam tahun2 lps gak...wishes + hugs + kisses...sudah cukup...dr segi kebendaan plak...jumlah agak menurun...huhuhu...aku dpt hadiah ni dr Sang Pencinta Puteri Raifana (wek~)...tadaa...i smell nice because of this FCUK for her perfume ...TQ dear...!!!(dpt cake gak...chocolate indulgence from secret recipe...wee~)

ape lg nk cite eh, tq gak kt kwn2 lame yg x lupe bday aku...xkira la korg wish cpt or lambat...yg penting niat tu smpi kt aku~

just hoping for my days ahead will be greater that ever...kpd org2 tersayang (family, frens, arjuna & si buncit...hehe~)...terima kasih di atas segala sokongan + dorongan + dokongan + galakan yg non-stop terhadap aku...aku sgt menghargainya~

2 tukang tilik:

Waniey said...

da tua kakak ku.. si buncit..???
i wonder who..??? hehehe..=p

..:::R A I F A N A:::.. said...

bukan tua la...meningkat dewasa...sengal eh ko...!!!