BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, May 13, 2009

bintik bintik yg berwarna warni~

pertama drpd semua (first of all)...kaki i sakit menggigil ni...jogging ptg smalam pusing 3 kali kat Tasik Y tuh...aduih...ok ok berbalik kpd topik asal~

mesti mata korg terbeliak lalu bersinar sinar dan kagum melihat my new layout kan kan kan???tau dah...tak perlu nak tipu buat dosa je...setelah berhempas pulas tonggang tebalik mlm td memilih layout yg cun dan simple tak menyerlah ni...maka my blog berwajah baru...yeay~

tak la susah sgt pun (terima kasih daun keladi kpd angah yg pakar layout kat umah tu)...tukar kat bhgn Edit HTML tu je...sure la segala accesories kat sidebar tu akan hilang...so korg kene setting semula...i know that blog ni tak la canggih mane sbb org lain ade smpi 3 column, ade iklan bling bling, ade tu ade ni...sume tu masih dlm R&D (research & development)...buat sementara waktu, tatap lah yg tersedia ni...kpd yg masih mencube, teruskan usaha...bukan mudah menggapai mimpi jadi realiti...pasti berjaya di eh eh byk sgt tgk AF nih...maaf~

kalau sblum ni i just tukar kaler yg sgt mudah tu...hah ni i dah tukar layout...bdk 5 tahun pn boleh buat...percayalah~

gambar tiada kaitan ngan entry nih...saje nak letak...blog aku kan???kalau bukan blog aku, sila lempang diri sendiri skang~


3 tukang tilik:

H.A.K.E.E.M said...

cantik la gak layout baru ni....huhuhu

nicely done!!

..:::RAIFANA:::.. said...

tq hakeem...sy tau tu...hahaha (ketawa bangga)

ima said...

so nice lah gamba dlm post ini!

sape yg capture??
me!!

nice page layout anyway!!