BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, May 13, 2009

mainan tido a.k.a mimpi~

panas panas...lately i have a habit of terjaga dari tido at nite...pastu berpeluh peluh...serius panas...sgt tak selesa nak tido maka aku pun g minum air seteguk dua dan membalas msg yg tak terbalas...huhu...mintak sori eh~

akibat dari habit itu...aku slalu sakit kepala and sgt restless...haish tak boleh tahan camni...tp skang ni dah kurang sakit kepala dan aku dah topup tido2 yg tergendala during my holiday last week...aku syukur~

ape kaitan sume ini ngan tajuk post??? hehe...sebenanye nak cite pasal my dream last nite...org kate, kalau kite bgtau kat org lain mimpi kite...sure mimpi tu tak jadi kenyataan...so nak bgtau 1 dunia nih...dlm mimpi tu me & a fren went to an island for a vacation...semasa sdg leka berseronok, tetibe dtg sekumpulan ular yg sgt byk menyerang pulau tersebut...yg tak best it ends camni...i was left alone dgn ular2 berkenaan...the only person yg ade kat situ pun tggalkan aku gak (beliau comel & berlemak diperut huhu)...kejam sungguh!!! hah ape lg...menjerit-jerit la meminta bantuan...nervous + panik + cemas...lari lari lariiiiii...ok dah bgn...aku lega~

apekah mimpi tersebut???mgkin aku terlalu memikirkan ttg virus H1N1 tu kot...seram weh...skang virus tu dah menyerang Australia...gejala virus yg semakin berleluasa ni selalunye akan berakhir tanpa penawar dan mengorbankan ribuan nyawa...masih ingat virus JE??? akhirnye abis camtu je kisah beliau...tp ketakutan terhadap virus itu mewujudkan pelbagai fesyen baru di kwsn tersebut spt memakai penutup mulut yg terdapat dlm pelbagai rupa & warna...serius aku pun terpengaruh ketika itu...pemanasan global menyebabkan udara turut tercemar...aku bimbang~


3 tukang tilik:

chronicle badrul said...

nsib bek xkene patuk...

..:::RAIFANA:::.. said...

badrul : sure la tak kene patuk...ular2 tersebut hanye menyerang pulau itu...bukan menyerang sy...hehe~

ima said...

beta pon penah mimpi dikejar ular.

ular berbatik2 emas, length dia agak pendek & agak gemok badannye..

igtkan ade org kaye yg boncit nk dtg minang.
tunggu2 gak...
tapi xde pon?!!