BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, May 27, 2009

{sms} - part 3

aku bukan lah seorg yg suke lyn sms kat hp [ngan org2 tertentu je la kot]...so kalau aku tak balas msg korg, mungkin hp ade kat bilik dan aku sdg menonton TV...mungkin aku ngah tido...mungkin aku ngah atas talian [online]...mungkin aku ngah melihat kwn2 ofis mengusik en. azahari...mungkin aku buat itu...mungkin aku buat ini...ataupun mmg aku tak nak balas msg korg hahahaha [tp ini jarang berlaku]

penah tak korg rase sgt excited bermsg ngan seseorg tp korg tak tau nak taip ape...korg mengambil masa yg lame utk reply supaya korg tak putus bermsg ngan org tersebut...sampai satu ketika, korg akan reply camni je..." ooo "...heheh...mesti penah kan kan???kalau korg dpt msg2 sebegitu dari aku...aku tak bermaksud nak abiskan msg disitu saje...let's check it out ape yg aku maksudkan:

ok = serius aku amek berat ape yg ko cube sampaikan...cume tak mau membebel panjang2

ooo = ok ok...aku paham

hah = menyampah ngan statement ko...maka jom la gadoh lg...aku ngah seronok ni

wah = aku kagum...tak nak puji byk2...nanti ko takbur, dosa tuh

hp bateri weak = sambung lain kali eh [maknenye dlm beberapa jam lg, bukan beberapa minggu]

hehehehihihihiheheh = maknenye dipuji...tak reti nak reply ape

hahaha = cite ko amat kelakar...cite la lg

huhuhu = aku setuju

nite arjuna= balas la cepat...sebenanye belum nak tido...takde point nak start haha =P
[asyik2 arjuna...eh suke la, susahkan biji mata korg ke...blog aku kot muahahahaha]


the end ~




p/s : aku pasti merindui saat2 mengarang blog kat ofis...minggu depan tak leh buat camni lg...class dah start lalalalalaaaa~

3 tukang tilik:

joyahLisa said...

lg 1 :
'emmmm...' - means saye dah buhsan mcj ngan anda..

:::R A I F A N A::: said...

hehe...betul gak tu lisa oi...bg sy plak--> emh = ye la tuh or betul tu

ade setuju???

Muti'ah Hamid said...

nisha,nasib ko tak penah reply ym aku ckp "emmm" :D hahaha