BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, May 12, 2009

{sengih} - part 4

sebulan dah berlalu sejak final exam sesi Dis '08 - Apr '09 berakhir.sunyi la kolej ni.seriusly aku rindu nak membebel dlm class.rindu nak conteng whiteboard.rindu nak buat kuiz.haish cpt la abis cuti~


students cuti for about 2 months.walaupun kami tak ke class, kami ade tugasan lain tau.contohnye aku kene g kursus khamis ni until ahad, open registration dan keje2 sampingan lain.nak mengimbas memori la.jom2~

ni perkakasan utk projek EEF...segala peralatan ade dlm toolbox tuh...kotak oren tu plak ade litar2 yg dah siap hasil keje students semester 1...kalau ade yg nak amek smule, sila la ye~

ni masa Karnival Kebudayaan...antara pertandingan yg diadakan adalah menganyam ketupat...pemenangnye yg pakai bj merah tu...phewit~

ni plak team Bayan...nama bg kelab kebudayaan kat kolej ni...dorg mmg berbakat la...sume event kat kolej ni amek dorg wat persembahan...all the best~

Bowling Tournament anjuran students semester 2...dorg kene wat CS project actually...hari tu kami pakai bj merah...korg nmpk kan??? name team = geng 08~

dewan exam at level 2...yg kosong tu maknenye ade students yg dah selesai jwb...lorong2 antara mereka menjadi "pentas" utk aku jln ala model ternama spt tyra banks, naomi campbell, nasha aziz, amber chia, raifana eh salah plak...huhu~

ni slip kehadiran peperiksaan...i like this thing...huhu...tgk IC students pastu try add sume nombor tersebut...contoh : 900808018888 --> 9+0+0+8+0+8+0+1+8+8+8+8 = 58...MENARIK??? selain dpt kurgkan boring, ia juga dpt memanaskan otot2 otak...yeay~

hanis & khairil...rakan setugas jaga exam...3 jam adalah sgt lame bg kami...jd sesekali kami berbual la kan...mcm2 hal yg menjadi topik perbualan...sumenye demi masa depan...percayalah~

rindunye nak pakai kasut nih...kat ofis aku pakai selipar je...sng nak kuar masuk tandas & g solat...kasut hanya utk urusan rasmi...dah lame tak rase cam model kasut...wee~

emh paper final DCC...antara paper killer la sng cite...tp kalau ade usaha, pasti berjaya kan???suke plak nk letak gmbr ni~

ok pelajar2 sekalian...rindu wajah ini???
kite jumpe masa pendaftaran nnt~


5 tukang tilik:

chronicle badrul said...

eee....kaki miss ade cagu la....xcaye cube cek tol2...huhuu

..:::RAIFANA:::.. said...

badrul : awk mmg teliti tp tidak tepat...mane ade cagu...tu kurap yg sgt gatal dan mudah berjangkit la...berhati-hati ye sbb kurap ni berjangkit melalui blog =P

H.A.K.E.E.M said...

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MEMASUKI BLOG INI KERANA TERDAPAT PENYAKIT KULIT BERJANGKIT DI DALAMNYA. IA MEREBAK KEPADA SESIAPA YANG MELAWAT BLOG INI!!!!


A.N Hakeem Abd.Kahar
pegawai kesihatan
pej.kesihatan batu pahat

..:::RAIFANA:::.. said...

hakeem : ok awk pun dah dijangkiti...tahniah!!!

chronicle badrul said...

aaaaaa....tidak...kaki aku dah kene jangkitan...mcm mane nak ubat nie..xde penawar kew..