BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 20, 2010

20 soalan yang santai untuk isi masa terluang~


now is 3.06pm.lame lagi for my next class.so how i spend my time?merayap-rayap kat blog orang lain jap.bosan pulak.curi tag la.eheh~


1. Nama dalam inbox sy.
kalau dalam iphone ade name boifren, angah & celcom bill.kalau kat hp sony ericsson ade macam-macam name.kebanyakannye dari students.


2. Ringtone utama dekat phone?
iphone - bukannya aku takut by mulan jameela.sony ericsson - old phone *alah yang bunyi kriiing bingit telinga tuh*


3. Apa saya buat tengah malam tadi.
atas katil layan bf.layan dia bercakap kat telepon.heh~


4. Orang terakhir bersama saya.
BERSAMA means spending time together secara realiti eh? kalau camtu, orang terakhir adalah mimi.aku hantar dia balik umah setelah kami main badminton same-same malam tadi.balik umah semua orang dah tido.


5. Warna t-shirt saya pakai sekarang. 
tak pakai t-shirt.saya pakai baju kurung pahang tema hijau.
 

6. Benda terakhir saya buat.
sebelom jawab tag nih, saya dari toilet g buang hingus.selesema!!!


7. 3 perkara yang anda suka buat setiap hari?
  • online tanpa henti.
  • makan *tapi sekarang kene kawal sikit*
  • sidai baju

8. Duit yg ada dalam wallet.
RM7.balik ni nak g draw jap.


9. Camne hidup?
ok je.
 

10. Bila kali terakhir jumpa mak anda?
pagi tadi.
 

11. Mak saya kat mana?
pejabat dia.
 

12. Malam tadi, orang terakhir cakap dengan saya.
boifren.
 

13. Surprise terbaru yg saya dapat.
bangun pagi tadi, badan panas.suprised!


14. Benda yg baru dipinjam dari kawan?
calculator from ima.
 

15. My Bf.
bf means boifren or breakfast?takpe lah, saya jawab dua-dua.MY BREAKFAST for today is nescafe O panas buatan mak.MY BOIFREN is my boifren ;P
 

16. Apa yg saya rasa skrg?
sakit hidung.
 

17. Nak share dengan siapa?
doktor kat klinik nur.boleh dapat mc.heh~
 

18. Siapa yang tahu rahsia saya?
rasenye boifren paling banyak tahu rahsia saya.serius.
 

19. Diorang simpan ke rahsia tu?
boifren boleh dipercayai.insya-Allah.
 

20. Nak tag ke?
ramai lah saya nak tag.tak larat nak taip semua nama.senang cite, semua bloggers --> ANDA DI TAG!


now is 3.30pm.ade 1 jam lagi nak start class.so saya nak prepare lah.babai semua ;)
 

2 tukang tilik:

H.A.K.E.E.M said...

"my boifren is my boifren"....nice answer!!

xde org dlm dunia bernama En.Ahmad Boifren...~

RAIFANA ABDULLAH said...

hehe.ok lah saya jawab betul-betul ni."MY BOIFREN is Ahmad Nur Hakeem"~