BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 21, 2010

ANHAK!

entry kali ni untuk boifren~look at all of these pictures carefully.semuanya ade kaitan ngan awak tau boifren.jom tour :

ape awak fikir?bukan bukan.saya tak anggap awak sebagai singa.awak memang garang tapi bukan macam singa.cuba tengok atas kepala singa tuh.macam rambut awak.hahah.nampak lembut dan beralun kan?same tak ngan rambut awak sekarang?huhuuu~jangan potong rambut tau!


how bout this picture boifren? saya rase awak paham kot.ingat tak awak nak bagi saya rumah bentuk kontena? saya sudah memikirkan konsep jimat ruang dan antara perabot yang akan saya beli adalah seperti gambar di atas.siang boleh jadi sofa untuk menonton tv.malam pulak boleh jadi katil untuk tido.ape pendapat awak? very convinient kan? heheee~


gambar ni pulak tentang orang yang menggilai motor besar macam awak lah.bayangkan saya kat belakang awak dan sedang sarat nak beranak *wah berangan* agak-agak awak nak bawak saya g hospital naik fz awak ke eh? hahahah.jangan terberanak atas motor tu sudah lah.masuk world guiness record pulak.nama anak kalau lelaki Ahmad Nur Motor.ok tak kelakar.next picture please!

haa gambar ni menjadi kemestian lah kan.saya suka product ni pon sebab awak tau.teringin nak tukar my netty ngan your macbook.boleh tak? kalau tak boleh, awak bagi saya ipad eh.terima kasih sweetheart!


banyak lagi gambar-gambar yang boleh ingatkan saya kat awak *tak tengok gambar pon saya memang selalu ingat kat awak* tapi ni je yang menarik untuk saya kepoh-kepoh bagitau kat orang lain.huhuuu~boifren, saya rindu awak sangat.sediiih~

4 tukang tilik:

Zulfadhli Isman said...

komen : hoho~~

miss, fad dah tukar URL. ini yg baru. http://zulfadhliisman.blogspot.com

RAIFANA ABDULLAH said...

ok fad.tq tau =)

H.A.K.E.E.M said...

mn gambar myvi awk?? kalo awk nak terberanak sy bwk myvi la...xkan nak agkut naik moto gak??!!

RAIFANA ABDULLAH said...

hakeem = mase tu guna myvi lagi ke?kate nak beli jet peribadi!