BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, July 29, 2010

ya-be-da-be-duuu!

akhirnya detik yang dinanti muncul jua *macam ayat novel cinta bile guna perkataan "jua" tuh* huhuuu i have 100 followers already!!! kecoh kan? biar lah. blog ni tak glamer pon. bile ade follower sampai 100 orang, rase macam syukur sangat. ade jugak orang nak ikut blog yang banyak cerita merapu-merepek-meraban-meroyan nih. tujuan letak application tu adalah untuk menambah hiasan kat blog saya. tak kesahlah ade follower ke tak. saje nak letak kasi berseri-seri sikit. setelah hampir dua tahun bergelumang dengan dunia blog ni, saya ade 100 followers. padahal orang lain dah beribu-ribu follower dalam masa dua bulan je. hahahahaaa~nak tau tak sape pengikut saya ke-100? meh tengok :


KELIK SINI! untuk berkunjung ke blog pengikut saya yang ke-100. bukan kelik gambar tau!


beliau adalah ofismate saya! *nyaris jadi housemate kan nadia?* saya dapat link blog nadia nih dari facebook dia lah. selama ni ada blog senyap-senyap eh. mengade tauuu! pasni rajin-rajin update ye nadia. i'll read it~anyway, tahniah tahniah ;)


nak tunggu 100 followers boleh tumbuh janggut woh. lame jugak la sampai dua tahun. kan saya dah kate, blog saya tak glamer.kalau ade 10 orang pon saya dah tersenyum lebar, inikan pulak 100. kalau korang tinggalkan komen lagi bagus rasenye. lalalalalaaaaa~





p/s : for me, blogging is to express NOT to impress. happy reading y'all!~

5 tukang tilik:

n a d i a said...

pembaca pertama untuk post ni!! hahaha.

tengkiu anyway **nyaris exhosmate**

^_^

RAIFANA ABDULLAH said...

hahahahahahaaa ;P

encHIx laNDax said...

lalalla~congrats miss!n miss nad!selamat dtg ke duni blogosphere~!

cik ewun said...

>,<
sya adelah miss :p

RAIFANA ABDULLAH said...

farhan = tq tq~

ewun = yup! tq eh follower!