BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, June 18, 2009

lift itu dot dot dot

semestinya warga kolej ni sedia maklum yang butang OPEN kat lift kita ni agak mengerikan sebab kalau tekan banyak kali pun lift ni masih lagi nak tutup je.nak tau tak bahawa cik azahana sudah menemui cara terbaik untuk tekan butang itu.kalau nak tau sila la tanye beliau sendiri.heh.

baru2 ni satu lagi perihal lift menjadi bualan.tak nak la cite.biarlah ianya menjadi rahsia.yang pasti SERAM woooo.

5 tukang tilik:

ima said...

haha!
bukan seorang 2org je yg penah terserempak dgn kejadian pelik ini..

malah sudah ramai yg mengalaminya sendiri.

seram x? seram x?

RAIFANA ABDULLAH said...

seram gila swine.heheheh =P

amanda said...

lg menyeramkan bla tunggu kt tingkt bwh lift tak sampai2 dh lebih 10 min.

senang citer naik tangga, gi level 1 and sound student yg berdiri kt pintu lift..kurang asam punya budak... ingt itu lift kau yg punyaa??

he he he~

joyahLisa said...

lg menakutkan lau di dalam lif cuma ade saye ngan en.rusli..
muehehehe...

RAIFANA ABDULLAH said...

dyana : orang fedup gak tunggu lift lame2.kadang2 tu nak naik 1 level pun nak gak naik lift.hangin!

lisa : en.rusli is no longer in our college tau.we've got a new director.harap maklum~