BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, June 25, 2009

robot ais krim yang comel~

[mulakan bacaan dengan nada membaca puisi ye.selamat mencuba!]
detik yang dinanti telah tiba.
ye detik itu telah tiba.
setelah sekian lame.
detik itu tiba juga.
detik yang ditunggu dengan penuh kesabaran.
akhirnya ia tiba juga.
setelah malam berganti siang.
ia datang menjelma.
mempersembahkan :

TRANSFORMERS : REVENGE OF THE FALLEN


best seh cite ini!
tak rugi aku tengok malam tadi walaupun penat setelah bekerja di siang hari.
[saje je nak bagitau]
aku PAKSA korang g tengok.
sangat berbaloi~



p/s : disebabkan terlalu teruja, maka sudah letak tema TRANSFORMERS sebagai wallpaper juga.wee~



[sebenanye nak letak gambar Shea LaBeouf tapi cam menduakan seorang orang garang plak.gambar beliau pun aku tak pernah jadikan wallpaper, inikan pulak jantan lain kan?kan?kan?]





13 tukang tilik:

H.A.K.E.E.M said...

transformer best!!!

sy rase mcm nak tgk lg la plak....huhuhu

RAIFANA ABDULLAH said...

eh awk pun dah tgk ke? [statement ni poyo ok]

g la tgk lg.beli tiket cepat2, nanti tak dapat seat yg best.lalalalaaaaa~

ima said...

waa!! x tengok lagi!!!

ima said...

ade robot eskrim ke?? sedapnye... (dlm nada yg terliur sbb berpuasa)

sok rai cuti.. nak cuti gak!! huhu

RAIFANA ABDULLAH said...

org paksa ima tgk!

ade robot eskrem tau.mmg comel.ima ni lapar la tuh.huhu =P

Muhd Hanis said...

megan fox hot!

H.A.K.E.E.M said...

setuju ngan sir hanis!!!huhuh..

owh mikaela..slurp...

eKyN said...

ala..orang xtgk lg...........huhu
ceh sperti rase dipakse gile utk menontonye

sape mau blanje tiket sy??haha

wah org garang makin garang kot kalo tgk wallpaper tu

lalala~

RAIFANA ABDULLAH said...

hakeem & hanis : korang memang truely lelaki.tahniah!

ekyn : g la tgk.tak rugi tau.percayalah!

wanyie said...

wani xtgk lg..myb next week..
mr boss dpt 2 tiket free
yuhuuu..
dpt tgk wyg free..=)

Good Boy In Charge said...

When it comes to Transformers, i have no ax to grind, sama ada pros atau cons. For me, it's just another loud, plot-deficient motion picture. I think i'm too old to have played with the gadgets or watched this movie.

On the other hand, those with no particular emotional attachment to the toys and their multimedia offshoots may dislike this movie as much as I did.

plus, transformers isn't clean, big-budget fun. it's clean, big-budget tedium. For Transformers fans, I suppose this is a good movie and it's worth waiting. For everyone else, it's a nightmare.

ima said...

tak paham lah syamim!

RAIFANA ABDULLAH said...

ima : haha.org bace 6 kali kot baru paham.selamat mencuba~