BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, June 16, 2009

masih sihat dan berfikiran waras~

rase macam dah lame tak update blog.padahal baru 3 hari.huhu.yes aku memang "gila" blog.aku meng"anak tiri"kan Friendster, Facebook dan juga Tagged [sila ambil perhatian ye.heh =P] bukan lupe tapi tak sempat la.lagipun class dah bermula kan.how's my students?they're all OK!

fakta aku : di zaman yang serba canggih ni, kite sume tak perlu nak hantar msg kepada penerima dengan menggunakan asap lalu kipaskan ke udara ataupun tulis surat pastu masuk dalam botol dan campak ke laut ataupun menternak burung atau binatang2 lain untuk menyampaikan niat anda kepada pihak yang berkenaan.maksud aku, sekarang kan dah ade i-Phone 3G, Blackberry Storm, Nokia E71, Sony Ericsson Satio [sila pilih salah satu dan hantar ke rumah aku dengan segera!] DUNIA DI HUJUNG JARI la katekan.

ok ok.aku post entry ni sbb kejadian pagi tadi.nak gelak jap.hahaha [gelak besar.jangan tahan.anda tahu akibatnye.huhu] citenye camni.aku layan kwn lame ym.macam2 cite la yang terbangkit.tetibe ade 1 ketika aku ter"nak" pecah perut ketawa tapi aku kat ofis so takleh gelak kuat2.dah abis ym.

tujuan utama aku post entry nih : lepas say "bye" kat kwn aku tu, aku tersentap jap.aku tak tau sama ade en.pudin [beliau dok sebelah kanan aku di ofis] or rakan2 ofis yang lain perasan tak yg aku hampir tersembur air liur menahan gelak.kalau dorang perasan, mesti dorang pelik.gelak2 kat depan pc yang tak bernyawa nih.seronok betul aku tadi.mmg tak ingat orang sekeliling.aduh la, aku harap dorang memahami keadaan aku.AKU SEGAN.heh.

p/s : aku tak reti nak hipokrit.kononnya ade keje padahal _______________!!![sila la isi tempat kosong.good luck~]


14 tukang tilik:

eKyN said...

jawapan tmpat kosong

: berchatting xsuda haha

n_n

oh sy da bce more than 4 ur ntry...mmg ade nme arjuna d selitkan

haha...xlame mkn nasi myak r student u kan

kehkeh

RAIFANA ABDULLAH said...

ekyn : jawapan anda tepat! [sebenanye byk lg jawapan yg betul.keje itu tanggungjawab/amanah but hiburan pun perlu kan?kan?kan?]

kalau boleh hari2 nak post entry pasal arjuna huhu =P

lame lg la nak makan nasi minyak.keje pun baru setahun.anda juga dijemput ye~

Amanda Eltiqaz said...

ish2..jgn selit byk sgt..

1. mungkin arjuna akan trsedak setiap kali org baca nama dia.

2. a secret makes a woman, woman ;)

Waniey said...

angah da nek muak.. arjuna.. arjuna.. arjuna.. taik tinge pn da naik tebal.. hahaha.. =p

p/s : angah korek tinge stiap ari tau.. huhuhu..

RAIFANA ABDULLAH said...

dyana : rasenye dia tak tersedak sbb ARJUNA is just his gelaran and i always keep him a secret by using that ARJUNA~

angah : jangan nak menyibuk!

rasenye entry ni takde selit nama ARJUNA pun.kan?kan?kan?

Muhd Hanis said...

rai semakin senget (peace!)

Waniey said...

asal lak xleh menyibuk..?? suke la nk menyibuk.. =p

RAIFANA ABDULLAH said...

hanis : ni lg sorang, post ni bukan pasal senget la.sila baca betul2!


angah : suke hati la leng oi~

Good Boy In Charge said...

ingat lalu nak kentut je. tertarik petikan comment amanda

2. a secret makes a woman, woman ;)

why so? a woman is as sick as her secret(s) tho.

RAIFANA ABDULLAH said...

meme : kentut???kurang sopan eh!

for me, perempuan lebih terus terang.heh.kalau nak kan kepastian sila la tanye amanda ye~

eKyN said...

oh trime kasih atas jemputan itu..
yeah~
haha
em u ajar student kat kolej mane?
oh arjuna xtersedak..tp myb terkentut??
err wakakakah

n_x

ima said...

letih browse entry rai...tapi x jumpa.
huh!

sebenarnya nak link kan entry rai yg tah mane hilang tu kat komen nih.

x jadi la nk komen.

RAIFANA ABDULLAH said...

ima : entry yg mane?

ima said...

yg ini lah!! hehe~
sila klik saya