BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, June 28, 2009

saya menang motor!

remember THIS?.ngeh.smiling mode.camne nak bagitau nih.aku neves.heh.ok ok camni la, sila lihat gambar di bawah :

Fabregas lah~

sebelum semua orang nampak iPhone 3G ni ade dalam beg tangan aku, sebelum semua orang nampak aku taip message dengan menyentuh skrin iPhone 3G ni, sebelum semua orang nampak aku asyik haruk amek gambar gune iPhone 3G nih, sebelum ima cakap camni "huyyoo rai ade hp baru" dalam nada yang bersungguh sungguh [heh maaf ima], sebelum itu sebelum ini bla bla bla bla bla.nah aku bagi tgk gambar lagi :


mesti korang dah tau kan.AKU MEMILIKI IPHONE 3G.bukan mudah menggapai mimpi jadi realiti tau [masih dalam mood AF]

gembira~




11 tukang tilik:

MuHaMmAD AdLI AhMad said...

perghhhh...what a waste!!!pwah!

H.A.K.E.E.M said...

giler ah!!! dah pki iphone3g dah....wahahaha

tahniah...kite geng la,hehehe

Amanda Eltiqaz said...

pergh...rai ada handphone baru seeeeh...

ni kan handphone yg diagung-agungkan dlm blog si hakeem tu..

cm tak caya laaa.. (smbil gosok2 mata yg trbeliak)

tahniah2! hehe

RAIFANA ABDULLAH said...

hanis : sebenarnye hanis gune blog ustaz utk menyamar.huh.

waste???heh jeles!

hakeem : jom geng, pengembaraan bermula.wee~

dy : ye la dy, ni lah hp yg menjadi kegilaan hakeem.org pun dah tergila kat hakeem eh eh iphone nih.huhu.nnt tgk kat ofis eh =)

ima said...

huiyyoo rai ade hp baru!!
[dalam nada yang bersungguh sungguh]

mane?? x tayang pon time bfast td.

eKyN said...

wah2 bgaya die skang..
hoho congratz ye cik raifana


ha boleh la amek pic mr garang byk2 ye hikhik

RAIFANA ABDULLAH said...

ima : mane nak tayang.segan lah.heh~

dah tgk kan.dah amek gmbar pun.huhu.

ekyn : bergaya ke?biase je.pic orang garang boleh amek but ade dlm simpanan je la.tak leh nak tayang~

wanyie said...

wahh iphone 3G..
nk jugak..!!!

RAIFANA ABDULLAH said...

wanyie : nak ke???jom lepak same, boleh explore eh salah, boleh org jeleskan wani.yeay~

ah bu said...

brape rat?

RAIFANA ABDULLAH said...

rat???ribu la...RM2100...ade lg byrn lain.