BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, October 14, 2009

bulat bulat macam donut~

trend memakai selendang sebagai penutup kepala sedang sangat "IN THING" pada masa kini.aku pon tak terkecuali sebenanye.mak selalu kate...jangan pakai selendang tu, macam orang tua.mintak maaf mak.along nak jimat kos beli tudung manik-manik matahari yang berharga 3 kali ganda daripada harga selendang.banyak benda lagi nak beli.....alasan lah rai!!!


mula-mula rase macam tak selesa je pakai selendang nih sebab nampak sangat bulat muka i yang bulat nih.tapi setelah sekian lama...eh macam cun pulak.heheheh.maka hobi mengumpul selendang sedang giat dijalankan.tak kesah dah orang nak kate ape.macam donut lah.pipi nampak tembam lah.nampak jerawat lah.nampak itu lah.nampak ini lah.SIBUKLAH!!! ngeh~


pedulikan je ape orang nak kate.i'm ok with these selendangs.selesa tau.auw~







comel kan??? tau dah.lalalalalaaaaa~



7 tukang tilik:

Muhd Hanis said...

a walking doughnut...eh..eh..eh..dgr plak

RAIFANA ABDULLAH said...

delicious kan???yummy~

H.A.K.E.E.M said...

tembam la miss...wahaha

ima said...

mmg comel...anak rabbit saya tuh!

p/s: bukan rai tau. hehe.

RAIFANA ABDULLAH said...

hakeem : itulah aset yang dimaksudkan.wee~

ima : sebab tu org amek gambar ngan anak rabbit ima.nak nampak same-same comel.wahahaha!

Goodboy In Charge said...

the first time i look at u in a selendang, i was like "eh, comel miss rai. nice change".

lagi ok klu u put that on together wif denim jacket and twirly skirt. mmg idaman lah!

klu ada masa luang, tgk2 la www.lookbook.nu dia ada banyak hype fashion guide. best whoah!

RAIFANA ABDULLAH said...

nice kan? dah agak pon.huhu.

but, how bout a leather blue jacket with black skinny jeans? glamour kan?

anyway, tq for the suggestions eh syamim!