BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, October 20, 2009

pendapatan tambahan~

melihatkan kepada blog yang dah lame tak update, mesti semua orang tertanye-tanye kemana hilangnya tuan blog nih.haha.poyo je kau rai.saaaaangat banyak cerita nak kongsi tapi takde masa lah.antara punca takde masa tu adalah aku sibuk mencari pendapatan tambahan.yelah kan...untuk masa depan yang semakin mencabar nih.nak kawen lagi.nak tolong bakal suami beli rumah idaman lagi.bagus kan aku?bercita-cita tinggi dan berwawasan.lalalalalaaaaa~

ok lah.taknak berahsia macam mane aku menambah sumber pendapatan.lihat je lah gambar-gambar ni:


YE AKU BERCUCUK TANAM.kagum tak?setakat ni tanaman ok je.dengan bantuan personal assistant merangkap pekebun berbayar, aku dapat gak meningkatkan mutu ladang nih.terima kasih pakcik.jasamu dikenang!so ape kate kawan-kawan sekalian.jom lah join.selain menambah pendapatan, boleh juga menyihatkan badan ye.selamat mencuba!



6 tukang tilik:

H.A.K.E.E.M said...

tanah alignment lari...watpe?

ima said...

takde bela rabbit ke? lumayan tau, cepat membiak. hehe~

RAIFANA ABDULLAH said...

hakeem : dah betulkan lah!

ima : i ade 4 ekor arnab...sila lah beri name...hehe =)

Wandi said...

hehe..sama lah kita. dok giler bercucuk tanam nih....

Amanda Eltiqaz said...

arnab? arnab idup ke arnab katun?

RAIFANA ABDULLAH said...

en.wandi : jom menambah pendapatan negara juga~

dyana : arnab farmville lah dyana~