BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, October 26, 2009

sayang bi-awak!

after a year of that most precious moment,i'm still with him.loving him,loving him,loving him and ALWAYS LOVING HIM.HIM is referring to my beloved arjuna lah for sure.sekejap je rasenye.macam semalam baru bersua.eceh ayat nak cliche.seronok bile mengenang kembali detik-detik perkenalan tuh.hah.dulu aku tak suka dia.poyo lah mamat nih.ingat hensem sangat kah? TAPI itu duluuuu.a not too long ago.but now dia lah yang paling aku sayang.


sempena hari bersejarah tu, he gave me a present.suke suke suke suke suuuuuke sangat!!!so ape hadiahnye? A GORGEOUS PURPLE PURSE.just nice lah.lagipon beg duit lame dah koyak-koyak.nak tukar tapi tak jumpe yang berkenan.terima kasih tau!heh.ape pulak aku bagi kat arjuna?takyah la nak bagitau dunia.macam riak pulak.instant present...his request.beli depan arjuna je.tak bungkus cantik-cantik pon.lalalalalaaaaa~






cantik tak?cantik tak?i like everything about it.bungkusan pon lawa.merah tau.my favourite colour.wahahahahahaaaaa.suke tak terkawal!



aku gembira bersama arjuna walaupon kami kadang-kadang berselisih pendapat jugak.tapi tu semua mengajar kami untuk lebih memahami,menghargai dan menyayangi antara satu sama lain.betul kan?only you know me bi-awak.mengade-ngade,gedik,poyo.awk tak kesah kan?heh.TQ for all the memories dear.best sangat!


ok world.itu je nak share.till next time eh.bye~




5 tukang tilik:

wanyie said...

jelesnye saye..nak present jugak..=( huhu

RAIFANA ABDULLAH said...

eh mintak lah abg F.hehe =P

arjuna said...

sy ske awk walaupown awk gedik ngan saye sorg je...heh

and thanx 4 da present too...

ima said...

ni arjuna... nak bitau sikit.

awek lu ni bukan gedik kat lu sorg je tau! ngan sesape je dia gedik sbnrnye. lu yg xtau. jgn bitau rai yg gw ckp psl dia ni tau.

sekian.


* saje je nak bg rumahtangga orglen berantakan.

zuraidin said...

arjuna vs cupcake .....