BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, October 23, 2009

hari bahagia~

sabtu lepas, aku bersama adik kesayangan nombor dua pergi ke negeri sembilan diatas satu misi yang tiada ulangan.ape merepek nih rai.ok lah...citenye camni.manja [one of my bestfrens] kawen minggu lepas!!!so seawal 7 pagi, aku ngan angah start our journey.excited bukan sahaja nak menyaksikan hari bahagia kawan aku yang sorang nih [nama dia NOOR AINIE tapi kami panggil dia manja.jangan tanye kenapa.memang sejak azali.paham?], tapi juga pertemuan semula aku dan manja dan beberapa orang rakan lagi setelah 8 tahun tak jumpe.lame kan?huh.aku pernah menetap kat jelebu ni selama 2.5 years.mase tu umur peringkat menengah rendah.pastu kami sekeluarga berpindah semula ke johor atas alasan tertentu.now kami dah jumpe semula dengan harapan persahabatan akan kekal selamanya.


sampai kat umah qotul around 1030am.cikgu qotul ni rajin tau.buat tuisyen untuk anak murid beliau.gigih dan berdedikasi kan? umah qotul ni selang serumah je ngan umah manja.so sementara tunggu qotul abiskan tugasnye mendidik anak bangsa. aku g jengok pengantin.busybody sangat sampai orang ngah bersolek pon nak tengok.ah biarlah...lame tak jumpe tau.jenguk-jenguk.confuse!mane 1 manja?tengok tengok lagi.eh...ni ke manja?lain seh...slim dan semakin cantik.cayalah manja!nak petua sikit.nak kurus jugak!ok puas hati dah tengok bestfren and now its time to tukar baju untuk makan eh bukan untuk melihat manja bersanding.tetibe rase tak sabar nak naik pelamin jugak.haha.gedik je.aku boleh sabar memandangkan diri sendiri yang masih tak stabil.tenang-tenang aje eh~


from manja to her beloved husband.


tu lah manja! bukan yang baju pink tu.heh.


antara rakan-rakan yang hadir (^_^)


angah sebagai peneman setia~


berseri-seri manja disamping suami tercinta~


pelamin angan manja menjadi juga.i'm happy for you!



kesimpulannya, majlis tu berjalan ngan baik dengan izin-Nya.TAHNIAH MANJA.semoga bahagia sentiasa, badan sihat dan otak pon cergas.heh.iklan kejap.make more kids eh.mesti comel dan ala2 bollywood gitu.i like!pasni sape pulak?jeng jeng jeng.bagitau aku eh.nak jalan-jalan lagi.wee~



5 tukang tilik:

Amanda Eltiqaz said...

baju manja sangat cantik~ =D

ima said...

nak chopp turn leh x? haha.

H.A.K.E.E.M said...

yg baju pink bukan manja...tp gedik..hehe

RAIFANA ABDULLAH said...

dyana : how bout mine?

ima : okeh.ima dekat je.bile2?

hakeem : eh...awklah gedik!

whisperingmoment said...

hehe fana,puji saya ada pe2 ke??nanti awk kawen cepat2 plak tau..kitorg nak turn sane plak =)