BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, October 08, 2009

glory glory~

mau tau tak.selama ni, my iphone 3G ade default ringtones SAHAJA.but hasil dari kerja keras dan usaha yang berpanjangan tanpa henti siang dan malam [tak agak-agak memuji diri sendiri.heh] maka sekarang my iphone dah ade custom ringtone!!! ketawa bangga sebentar.lagu pilihan eh bukan bukan.lagu ujian:


fokus pada "Sayang Sayang".


call lah i sekarang.tak sabar nak dengar ringtone custom i.
muahahahahaha gelak gelak.yeah~

meh kongsi sebab i baik hati punye orang : KELIK LAH!!!

3 tukang tilik:

H.A.K.E.E.M said...

tahniah la...lpas ni boleh wat blog pasal jailbreak iphone plak..huhu

RAIFANA ABDULLAH said...

huh.tengoklah camne.banyak lagi nak belajar pasal iphone nih.jom la kongsi2 skills.i know you will...kan?later kite buat class eh hakeem (^_^)


kalau ade modal lebih...boleh buat club.ade tshirt club pastu buat perancangan club.hah.menarik kan???

ima said...

lagu sayang-sayang TAK BEST!

(tetiba jek kan? hehe)