BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, October 30, 2009

IT'S OVER!

about 1130 pagi tadi, secara rasminya berakhirlah semester sesi julai-november '09.sebenarnye belom cuti pon tapi all class dah takde.hanya enhancement class sahaja bagi pelajar-pelajar yang mendapat markah kurang baik diwajibkan hadir.sila rujuk jadual dan nama-nama pelajar yang terlibat ye.class ni bertujuan untuk memantapkan lagi pemahaman pelajar-pelajar tentang sesuatu subjek.RUGI kalau tak datang.tidak perlu TAKUT.macam pernah dengar ayat nih.heh.


semester ni merupakan semester paling panjang and full with chaos.kalau nak cerita rentetan setiap peristiwa...tak menang jari nak taip.hanya kami warga KPTM BP sahaja yang memahaminye.hopefully next semester will be better.ape yang berlaku jadikan pengajaran lah kan.semua pihak pon berusaha to the limit untuk mencapai segalanya.kalau nampak aku goyang kaki senang lenang...tu tak bermakna otak dan hati turut senang lenang.banyak hal yang difikirkan.hanya Tuhan yang tahu~


PERIBADI DAN KERJA.dua hal yang tak boleh nak campur aduk langsung.paham?sure hidup tak best kalau korang tak reti nak asingkan dua hal nih.waktu kerja...aku kerja.kalau aku langgar peraturan,sila tegur.balik umah...itu hal aku dan keluarga dan arjuna juga.tak boleh kacau.mengerti?kadang-kadang aku pon hilang arah gak.mane nak put on top.tapi setakat ni keluarga je dulu.ayah kate tak leh join camping so no second words from me.taknak rimaskan ayah lagi.haih~


setakat ni prestasi pelajar-pelajar ditahap OK.aku tak lah risau sangat.aku masih ade masa untuk polish skill mereka.CUMA MEREKA PERLU BERUSAHA JUGAK.BOLEH KAN?kalau boleh nak semua pelajar-pelajar dapat B.tu paling kurang.hehe.boleh eh students?tak besar pon permintaan ni.good luck!




3 tukang tilik:

zuraidin said...

pakcik dah lama katamkan kelas... tawakkal jer tinggal....

ima said...

"ape target awk?"
"saya target sy dapat C"

wakk dia lah!! ade ke org target gred cmtu?? diorg x paham gak nye target tu ape.

RAIFANA ABDULLAH said...

en.zurai : sok start enhancement class.gigih lah!!!

ima : ntahnye.suh dorg ganti tempat kite plak.sakit kepala!!!

kite amek berat...dorg tak paham.anggap kate2 kite ni kosong je.haish~